דילוג לתוכן

רעיונות להגדלת הכנסות לאברכים

הועבר פרנסה
81 39 4.4k 30

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    64 צפיות
    הקול השפויה
    כדאי שתסביר ברור יותר
  • "המענק של מזרחי טפחות"

פרנסה פיקדון בנקאי
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    35 צפיות
    I
    מזרחי טפחות כידוע העבירו לכל ילד שנולד בשנתיים האחרונות כ1000 ש"ח והעבירו את זה לפק"מ של 3% וזה ישתחרר עוד 10 שנים מישהו יודע האם שעוברים בנק הפק"מ עובר? ולכן יהיה אופציה לשחרר אותו מוקדם..? [לא שבשביל זה נעבור בנק אלא אנחנו באמצע תהליך ממילא...] או שהוא ישאר פק"מ..? או שבכלל יאבד? אשמח לתגובות
  • סוף שנת המס ואיך זה קשור אלינו

פרנסה סוף שנה חיסכון סעיף 46
    7
    7 הצבעות
    7 פוסטים
    361 צפיות
    ג
    שילמתי השנה מס שבח של 80000 ש"ח ואני שואל האם על מנת לקבל החזר מס עדיף לתת תרומות או שאת אותו החזר של 35% אני יקבל גם על הפקדה עבורי לקופת גמל/השתלמות?
  • 4 הצבעות
    9 פוסטים
    321 צפיות
    ב
    חבר שאל אותי מה עדיף לו עוסק פטור או זעיר הוא אברך כולל ובהפסקה כותב מעט וכן מעט לעט מתעסק ברפסולוגיה ההכנסה שלו נמוכה השאלה מה עדיף לו ומה ההשלכות המסתעפות מזה איך הוא פותח? הוא חייב מייצג או שזה פתיחה לבד ואיך עושים זאת וכן לגבי קרן השתלמות יש סכום מסויים שהוא צריך להכניס בשביל לפתוח קרן? אשמח אם יש עוד דברים שצריך לתן עליהם את הדעת
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    285 צפיות
    רואה את הנולדר
    @בוטח-בה כתב ברעיונות להשקעה עם תזרים תשואות גבוה: ודאי שיש! ברור שיש מלא רעיונות אם אתה יודע להקים פרויקטים תעשה אחד כזה תפתח עיתון עלון פרסום כזה או אחר חנות תנהל צוות משאבי אנוש אם אתה יודע לטווח בין עובדים למעבידים אפשר להמשיך את הרשימה אבל זה לא ממש יעזור לך כי זה מאוד תלוי במי שאתה הובנתי?