דילוג לתוכן

שינויים בתקנות הביטוחים המשלימים בקופות החולים

כלכלת המשפחה
9 5 368 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    73 צפיות
    פשוט יהודיפ
    1 ל11 12 ככה זה נקרא
  • 3 הצבעות
    20 פוסטים
    2k צפיות
    י
    הערב בקו המידע הקלטות מהגר"צ ברוורמן ומהרב אליהו פוזן על מיזם כלא 1000 בתחילת הדברים מורה הרב ברוורמן שאפשר לכתחילה להצטרף מכספי מעשרות להצטרפות עכשיו-בנדרים פלוס
  • 5 הצבעות
    33 פוסטים
    3k צפיות
    א
    אהרן זילבר מראיין את יענקי רייניץ, איך הוא התחיל להתפרסם. מרתק ממש!! מלא השראה!! חדר בקרה - פרק 12 - איך יוצאים מאיזור הנוחות של מומחה ויועץ חינמי - לעסק בריא ומפרנס
  • 2 הצבעות
    72 פוסטים
    4k צפיות
    קל זכותק
    @סתם-אחד said: @קל-זכות said: קנסות לא נראה לי ריביות והצמדה עקרונית יש, אבל נראה לי שאפשר להגיע להסדרים סתם-אחד said: אז תמיד כדאי לנסות לקבל מקסימום... זה לא נשמע הגיוני. המציאות שאנשים שנדרשו פתאום להשיב סכומים גבוהים מאוד שכבר השתמשו איתם ואין להם אותם, מתקשים מאוד להביא את הכסף גם אם הם מצליחים להגיע להסדר לגבי ריביות והצמדה ואפילו לגבי פריסת תשלומים. הרי קבלת הקצבה גורמת לאנשים לא אחת העלאת רמת חיים או הקטנת הכנסות וכאשר הם נדרשים להשיב את הכסף רטרו זו בעיה עצומה. https://kalzchot.com/כשחשבון-הבנק-לא-יודע-להתמודד-עם-השפע/
  • השוואה בין קופות החולים - לא מה שחשבתי..

כלכלת המשפחה
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    718 צפיות
    ניסן עציונינ
    @i90990 באופן אישי חשבתי לכתוב על הנושא לפני תקופה בקבוצה שלי ונמנעתי. בגלל שבריאות שווה קצת יותר מכסף. בגלל שהסל המשלים שונה מאד בכל קופה. בגלל שלרבים מאיתנו רופאים ספציפים מנהלים את התיק הרפואי וזה עלול לפגוע. בגלל שיש הבדל בין משפחה שמטפלת טיפולי שניים בפרטי, למשפחה שמשתמשת בקופה. בגלל שהפערים לא מספיק גדולים.