דילוג לתוכן

הכרעה מגדולי ישראל בנושא הפינוי בינוי בירושלים

נדל"ן
15 7 240 6

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    270 פוסטים
    7k צפיות
    מ
    @צמיחה כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: לא ראיתי שם פקידות חרדיות שמנסים לתפוס תורים, גם לא ראיתי תורים שהתפנו באותו יום. אני כתבתי את זה הגעתי בערך ב 8:45 עמדנו 4 אנשים בלי תור. ובשעה 9 בדיוק הפקידה החרדית שיושבת בחלון בכניסה יחד עם עוד פקידה חרדית עצרו את אלו שהגיעו עם תור, וקראו לכל מי שאין לו תור במהירות לתפוס את התורות שיתפנו, הם עבדו בלחץ ונראה שזה עניין של דקות. תנסה לתפוס מהבית בשעה 9 ....
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    602 צפיות
    הקול השפויה
    @רק-לא-סנופי כתב בדרמה! - ההכרעה הברורה במעונו של רשכבה"ג הגר"ד לנדו שליט"א: @הקול-השפוי כתב בדרמה! - ההכרעה הברורה במעונו של רשכבה"ג הגר"ד לנדו שליט"א: לא ברור מה אתה מתכוון לומר. ברור מאוד. בנקל רוצים לומר- השקעה פסיבית זה לא בגדר "מסחר"! ולכן זה לא סתירה ללימוד! [לשכנע את אותם שרואים במסחר סתירה ללימוד או לאמונה] ר' דב אומר- זה כן מסחר! ואעפ"כ זה לא סתירה ללימוד..... כתב בדרמה! - ההכרעה הברורה במעונו של רשכבה"ג הגר"ד לנדו שליט"א: בדורות האחרונים נתקבל בעולם התורה מנהג הכוללים, בהנהגת גדולי ישראל. סיבותיו וטעמיו של מנהג זה נידונו רבות ואין כאן המקום להרחיב, אך עיקרו – לאפשר לאברך לשקוד על תלמודו, בעוד שהפרנסה תגיע ממקורות אחרים, בין אם מהאשה ובין אם ממקורות אחרים. מנהג זה גרם לרבים לחשוב כי אין צורך עוד בהשתדלות כללית לפרנסה, וכביכול הוסרה מאיתנו קללת "בזיעת אפיך תאכל לחם". ועל זה אמר מרן הגרד"ל שזה טעות- גדו"י לאורך כל הדורות השקיעו ועבדו ומזה אנו למדים שא"א לסמוך על הנס. וכל מה שאנו סומכים על הנס הוא רק במה שמפריע למעלת הבן תורה.
  • 2 הצבעות
    36 פוסטים
    983 צפיות
    מ
    @סתם-אחד אולי עיריית בני ברק תאלץ לאשר מגדל בפרדס כץ...
  • בנק ישראל עושה סוף לעסקאות 20-90

נדל"ן בועת הנדלן
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    205 צפיות
    מ
    אני גם הייתי עושה לזה סוף הרי אין שום היגיון לשלם על דירה 110%.
  • 9 הצבעות
    4 פוסטים
    659 צפיות
    ד
    @שמואל כתב ברבנו הגדול הגרמ"ה שליט"א בענין ההשתדלות הראויה לחתונות הילדים: @מונטיפיורי רק לציין, אין שום התייחסות לנושא של מעשרות. הוא ראש ישיבה הוא לא פוסק והשואל גם לא שאל על המעשרות