-
@קלקר זה לא תואם לשם האשכול 'הכנסה לאברכים' זה יותר 'הכנסה לאברכיות', ז"א זה עבודה בעיקר לאשה.
@המבקר הכנסה של אברכיות זה גם רעיון הכנסה לאברכים

-
@המבקר הכנסה של אברכיות זה גם רעיון הכנסה לאברכים

@עומק-הסיכוי מבחינה טקטית אתה צודק. אבל נראה לי מבחינה אסטרטגית בד"כ זה עובד פחות טוב כשהבעל דוחף לאשה רעיונות, עובד יותר להעביר את המסר 'במסרים חיוביים' שכדאי להגדיל את ההכנסה, ובגדול לתת לאשה למצוא את הרעיונות שמתאימים לה.
יתכן שאני טועה, וגם אם בד"כ אני צודק, אבל יש גם יוצאים מן הכלל. -
@עומק-הסיכוי מבחינה טקטית אתה צודק. אבל נראה לי מבחינה אסטרטגית בד"כ זה עובד פחות טוב כשהבעל דוחף לאשה רעיונות, עובד יותר להעביר את המסר 'במסרים חיוביים' שכדאי להגדיל את ההכנסה, ובגדול לתת לאשה למצוא את הרעיונות שמתאימים לה.
יתכן שאני טועה, וגם אם בד"כ אני צודק, אבל יש גם יוצאים מן הכלל. -
@יעקבישראל כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:
אשמח לשמוע על רעיונות,
*מלווה הסעות ילדים מיוחדים (ניתן להגיע ל6000 ש"ח לחודש).
כדאי במיוחד לאברך הלומד בעיר אחרת, וממילא נוסע, כגון מק"ס לירושלים.*חשמלאי.
(מצברים - למי שאיכפת לו מ'פאס-נישט' ובלע"ז 'מה יגידו').*תיווך ושיווק מזוזות.
מסופר לצרכן. בפרט מסופר בפריפריה לצרכן במרכז...*מיצוי זכויות ביטוח לאומי.
לא חייב להתמחות. יכול לעזור בתשלום מופחת לתיקים קלים.*סוכן ארגון 'למחייתם' / 'ערבים' / גמ"ח המרכזי רח"ל.
*תיווך ושיווק מצברים.
*מפעיל תחנת משנת יוסף.
-
@רובל-ה כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:
אשמח לקבל מידע איך עושים את זה
יוצרים קשר עם מערך ההסעות של העירייה, בירושלים המספר זה 02-6241786.
@סייעתא-דשמיא
בבית שמש מה המספר ??
והשאלה האם אני יכול להגיד להם שאני רוצה רק לילדים ולא לילדות ?? -
@סייעתא-דשמיא
בבית שמש מה המספר ??
והשאלה האם אני יכול להגיד להם שאני רוצה רק לילדים ולא לילדות ??@הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה
א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך.
אולי יש אברכים שחפרו יותר במערכת [לקבל קו טוב] ויוכלו לתת לך יותר ידע -
@הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה
א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך.
@הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
@הברסלבר כתבתי לך לפנות בוקר פרטי התקשרות עם אנשים ואחרי כמה שעות מחקתי, כי לא רציתי להשאיר פרטים של אנשים מעל במה ציבורית,
-
@הברסלבר כתבתי לך לפנות בוקר פרטי התקשרות עם אנשים ואחרי כמה שעות מחקתי, כי לא רציתי להשאיר פרטים של אנשים מעל במה ציבורית,
@המבקר כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:
אשמח שתשלח לי גם במייל ngmzw82@gmail.com אני גם תושב בי"ש ומעניין אותי