דילוג לתוכן

האיום הסיני על הכלכלה הבינלאומית

שוק ההון והשקעות
2 2 18 2

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    12 פוסטים
    22 צפיות
    ה
    @המבקר אם הכסף מושקע במקום אחר זה נוגע ישירות לעניני ריבית במיוחד שלא שייך היתר עיסקה עם מרמים את צד המשקיע וחוץ מזה אם הכסף מושקע במקום אחר המקום האחר צריך להיות מפוקח כמובן זה בנוסף ליושרה בסיסית שצריך להיות בחברה והמפקח עליה צריך להבין שאם בזה מרמים אז לא שייך לתת לזה הכשר. מותר לשאול שאלות גם על גופים מפורסמים הם לא יותר קדושים מקושיות שמקשים בבית מדרש על כל דברי הראשונים והאחרונים.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    98 צפיות
    ש
    מי שיוכל לעדכן שיעדכן
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    186 צפיות
    מ
    @חופש-כלכלי כתב בהשקעת חברות בחוזים עתידיים על מדד S&P 500 – שאלת הבהרה: אם הם יצטרכו לגדר טריליון שקל הוא לא מוגבל כי הוא שוק ענק ענק ענק (ספציפית על S&P500 נראה לי הגדול בעולם!), וטריליון שקל נראה לך הרבה אבל זה נסחר מידי יום בשוק הגלובלי!!! מי שסוחר מול הראל מחזיק טריליוני דולרים ויכול לקזז באופן מיידי מול אלפי סוחרים בעולם! לכן תמיד יש נזילות ויכולת עסקה.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    632 צפיות
    צופה ומביטצ
    @ניסן-עציוני אתה הדוגמה לכל הדברים שנכתבו כאן והם נכונים ברובם. אתה לא יועץ(שמילותיו קודש רק כי כך גזרה חוכמתו), ואין לך כלי אחד בודד, ולא קרה פעם אחת שלא הבהרת לכולם שבמסחר עצמאי אתה מרוויח ואתה מרוויח ומשלם על זה יקר בללוות ולתמוך ולהדריך גם לאחר הפתיחה. וגם אתה מגיע עם מגוון דברים שבחלקם אתה מרוויח ובחלקם לא ומכווין להיכן שנראה לך תואם יותר. האם אתה חושב שכולם עושים כמוך? אתה מכיר עוד מישהו שפותח מסחר עצמאי ודוחף המונים לקופות גמל שלא קשורות אליו? האם כל מי שפותח מסחר עצמאי ממשיך ללוות ויודע לעצור מעשים טיפשיים? התחברתי לרוב הכתוב כאן וראוי לומר שניסן עציוני הוא לא הדוגמה הוא יוצא מן הכלל, ו..לא, איני מרוויח כלום ממנו.
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    842 צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..