דילוג לתוכן

הכנס הכלכלי הראשון מסוגו במודיעין עילית !! מוצ"ש הקרוב - מצווה לפרסם!!

• זה לא הולך להיות “עוד כנס".
    זה הולך להיות אירוע משנה-מציאות.

בפעם הראשונה במודיעין עילית מתקיים כנס כלכלי מקיף, רציני ואמיתי – כזה שמניח על השולחן את כל מה שאברך חייב לדעת כדי לנהל חיים כלכליים חכמים:
    חיסכון, ניהול תקציב, שוק ההון, תכנון עתידי – הכול, בצורה ברורה, מעשית, וללא סיסמאות.

לא מדובר בהרצאה אחת ולא בטיפים מפוזרים.
    זה סל כלים שלם, מהיסוד ועד ההתקדמות קדימה – ידע שבדרך כלל לוקח שנים, טעויות וכסף כדי לרכוש.

והמרצים - פשוט הטופ של הטופ:
    נחום ברוק, השם המזוהה ביותר עם כלכלת הבית בציבור החרדי,
    והרב אברהם לבקוביץ, אחד המוחות המבריקים והמסודרים ביותר בשוק ההון החרדי.
    שני המרצים האלו, שכל אחד מהם לבדו ממלא אולמות, מגיעים לתת הרצאות ממוקדות, חדות ופרקטיות – לא תאוריה, אלא כלים שאפשר לקחת הביתה ולהתחיל להשתמש בהם מחר בבוקר.

להנהלת קופת רבותינו ברור לגמרי שמצות השעה היא
    לא רק לעזור – אלא לאפשר לאנשים לעמוד על הרגליים.
    ולכן ההשקעה בכנס הזה היא חסרת תקדים.

הושגו תרומות גדולות מאוד במיוחד כדי שהכנס במודיעין עילית יהיה ברמה הגבוהה ביותר – בתוכן, בהפקה ובאיכות.
    זה לא אירוע חובבני.
    זה אירוע שנבנה כדי להשפיע באמת.

אז גם אם אתה לא ממודיעין עילית –
    אבל אתה מכיר מישהו שכן, והכנס הזה יכול להיות הצלה בשבילו –
    אל תשאיר את זה ליד המקרה.
    תתקשר. תשלח. תדחוף. תעשה לו טובה אמיתית.

כנסים כאלה לא קורים כל יום.
    הזדמנות כזו לא חוזרת פעמיים.

נתראה

כנס שוק ההון קרית ספר - מודעה מפורטת.jpg
    מכתב הרב זעפראני על כנסי כלכלת בית.jpg

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    37 צפיות
    צ
    @יאיר-אלדרק אין כ"כ הבדל בין הקרנות, תעיין בקובץ המצ"ב ותבחר לך קרן. הדרכה לקניית קרן כספית בבנק הפועלים.pdf
  • 1 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    קל זכותק
    בהחלט הספר של אהרן זלץ הוא מיוחד מאוד
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    172 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.
  • "חובות וסיוטים"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    4 הצבעות
    3 פוסטים
    167 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @נחמן-רוזנבלום ממש יפה! אהבתי את: 'להיות חייב לעצמו במקום לאחרים' ממש חזק!
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    368 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @ביזנייעס כתב בדיונים על מאמר - "איך מצליחים לחסוך?": @אבישי-ויינגולד באותו עניין פוסט שכתבתי בעבר, מקווה שתיהנו. "הגזלן הקדוש" אם בדרך כלל הורגלנו שמביאים דוגמאות מעולם המעשה לבית המדרש הפעם ננסה הפוך, במה דברים אמורים, ר' נחמן אמר פעם שעל יהודי לגזול מעיתותיו למען לימוד התורה, הכוונה שגם אם אתה עובד לפרנסתך וטרוד בעניינך תגזול פה חמש דקות פה עשר ללימוד תורה. ועל בשרי למדתי שהשיטה הזו יעילה למדי גם בתחום ההשקעות, כמעט כל שיחה שקיימתי על החשיבות בהשתדלות לחתונות הילדים כבר מקטנותם, הגיעה היכנשהוא לטיעון הבא "אני בקושי גומר את החודש, אז מאיפה שאני יתחיל להשקיע?" ואני חושב שזו טענה מוצדקת לחלוטין. אז מה עושים? פשוט מאוד גוזלים! טוב לא שאני מעודד פשיעה, אבל כן פשוט מתחילים לגזול מעצמכם! כן, ובנימה אישית, בבוקר בהיר אחד כשרפרפתי על חיובי האשראי גיליתי שהסכום ששילמתי בתשלומים על טיפול שיניים הגיע לסיומו והחודש התשלום האחרון ירד לי, במחשבה ראשונה אמרתי לעצמי יופי עוד סכום לחודשי, ואז הבנתי הסכום הזה הוא לא באמת משמעותי, הסתדרתי בלעדיו מצוין בתקופה האחרונה, ובמקום לבזבז אותו בלי שאשים לב פשוט כדאי לי להפנות אותו להשקעה. ואכן מאז יש לי הוראת קבע, כשמעת לעת אני מוסיף חלקיקים לחסכון שלי. אז עצתי אליכם, תגזלו מעצמכם לעצמכם, ממתנה שקיבלתם, מחיוב בתשלומים שנגמר, מהכנסה נוספת, עכשיו לא תשימו לב אבל כשתפגשו את המחותנים בעז"ה, תודו לעצמכם על כך. תודה רבה @ביזנייעס ! אשתמש בזה בעז''ה בהרצאותיי בזכותך!