דילוג לתוכן

מינימום לניהול תיק השקעות בחברות הגדולות

שוק ההון והשקעות
4 4 26 4
  • לפי סקירה ראשונית שלי
    המינימום לתיק השקעות מנוהל ע"י חברה דוגמת מיטב/הראל וכדו' זה 300 א"ש
    מה עושים עם סכום פחות מזה - לאחד שלא יודע להשקיע לבד
    האם ידוע לכם על מינימום של כמאה וחמישים א"ש
    בברכה ותודה

• למה אתה צריך את זה?
    תפתח ב"בנקל"!

• מיטב פרסמו משהו על ניהול החל מ25000 לא?

• לפי סקירה ראשונית שלי
    המינימום לתיק השקעות מנוהל ע"י חברה דוגמת מיטב/הראל וכדו' זה 300 א"ש
    מה עושים עם סכום פחות מזה - לאחד שלא יודע להשקיע לבד
    האם ידוע לכם על מינימום של כמאה וחמישים א"ש
    בברכה ותודה

@ברכת-ה-תעשיר
    יש גם בפחות בחברות אחרות החל מסכום של כמה עשרות אלפי ש"ח.
    אבל,
    אין בזה ענין.
    בעבר הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה וארגון שערים דיבר ע"ז שעד סכומים של מליון ש"ח לא כדאי ללכת על כזה מוצר, מכיון שעל פי רוב אין כאן מספיק בשר, ולכן מנהל התיק לא יכול להשקיע בכל מיני דברים מלבד מדדים רחבים, כדי לא לסכן את הכסף.
    ואת זה כבר אפשר לעשות לבד בעלות נמוכה.

נושאים מוצעים

• קורס ייעוץ השקעות

שוק ההון והשקעות רשיון
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    84 צפיות
    מ
    אני לא יודע אם כאן המקום אבל אני מתעניין בקורס ייעוץ השקעות, לימודים שבסופה ניתן רישיון לייעץ לאנשים בעייני השקעות בשוק ההון איפה ניתן למצוא כאלו קורסים והאם שווה להוציא רישיון? תודה רבה
  • 13 הצבעות
    7 פוסטים
    348 צפיות
    מ
    @צמיחה said: אתה ממש טוב. תודה רבה. @צמיחה said: הערה קטנה - אחד מי יודע שרים לפני חג גדיא. צודק... (איך שמת לב בכלל?) תיקנתי.
  • 4 הצבעות
    4 פוסטים
    237 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב במשכנתא כדי להשקיע בשוק ההון: כשהבית יגדל יצטרכו להגדיל הכנסות. שיגדילו כבר עכשיו... אתה לא יכול לומר כזה דבר באופן כללי, בפרט שכשהבית גדול יותר קשה להגדיל הכנסות.
  • 1 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    קל זכותק
    בהחלט הספר של אהרן זלץ הוא מיוחד מאוד
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    325 צפיות
    abaye123A
    @טריידר כתב בBTB השקעות והלוואות חברתיות: חתול פיננסי - חוות דעת על BTB לפני שאכתוב על החויה האישית שלי, רק יש לשים לב שהנאמר שם אמור לגבי 2 המסלולים הותיקים של BTB, לפני כחודשיים הם השיקו מסלול חדש בשם neo שמציע נזילות מיידית עם ריבית שנתית 4.7% מוצמדת לפריים (אין לי מושג מה זה אומר) - אישית השקעתי במסלול הזה 1500 ש"ח למשך קצת יותר מחודש (כלום זמן אני יודע, זה היה יותר למשחק לראות איך זה עובד מאשר להרויח משהו..) ומשכתי עם רווח של 15 ש"ח נטו, והכסף היה למחרת בחשבון הבנק שלי, כך שנראה שהמסלול הזה אכן עובד לגבי המסלולים הותיקים שעליהם אמור כל ענין הנזילות ברחבי האינטרנט - אכן זה ממש ככה משכתי ב29/05 את הכסף ממסלול המאצ' שלהם, סה"כ 100 ש"ח, וזה עדיין לא הונזל, מלבד זה קצת נשגב מבינתי המתמטיקה של הנתונים הללו, כאילו למרות הכמה אג' של הרווח אני במינוס של 0.03 כנראה בגלל ההפרשות, אבל הם לכאורה צריכות להיות מהרווח בלבד, כך שלא ברור לי העניין.. [image: 1749513045216-72eb1ea5-db29-4fe1-9784-ab20947b2d10-image.png]