דילוג לתוכן

"פנסיה" בגיל 33

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    13 פוסטים
    149 צפיות
    אבי ר.א
    @יצירתי זה לא רעיון שלי, שמעתי את זה בעבר. (אולי מארגון אמת ליעקב ואולי ממישהו אחר, לא זוכר) @השומר @מזומנים אני ממש שמח לראות שאני לא היחיד שחושב ככה. וכידוע לכל חברי הפורום שומעי הקו של @איצ-ה-דז-אלובסקי שלפני יומיים הגיעו מהמשטרה הצבאית לישיבה, וקראו לבחור כאילו שמחכה לו משלוח, ועצרו אותו, וזה ממש משגע אותי הדבר הזה, אם לא האמנו עד לפני יומיים שיתכן שיבואו לישיבה לקחת בחור מהסטנדר, אז הנה זה קרה, איך לו מרעישים ע"ז עולם ומלואו כמו שאמר ר' דב בעבר הלא מידי רחוק? (כמובן איני מערער על מה שאומר כיום, אבל אני הקטן שואל את שקשה לי, כיון שאת זה שמעתי ממנו ואחרת לא שמעתי) Spoiler עד היום אמרו לא לצאת מהישיבה, אולי עכשיו יאמרו גם לא לצאת בשביל לקבל משלוח? וסתם שאלה אולי למישהו כאן יש תשובה לישב הדבר על ליבי, למה בעיתון לא היה כתוב ע"ז כלום? (טקסט מידע)(ביום שלישי, לא יודע מה אח"כ) Spoiler מקווה שזה לא מפריע לאף אחד שהעליתי כאן, (אולי דווקא להיפך) אם בכל אופן זה מפריע נא להעיר לי (או לדלג, כמו שיש אומרים...)
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    101 צפיות
    צ
    @יוסף-ג הכוונה למסלול שנקרא קימות, אי"צ לנטרל מט"ח לטווח ארוך. תחפש כאן בפורום על גידור מט"ח יש הרבה חומר ע"ז.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    378 צפיות
    Y
    בארצות הברית הקצבה שמקבלים בפנסיה דומה לאבטלה בארץ שכל שהרווחת יותר אתה מקבל פחות אחוזים מהשכר אבל עדייו מרוויחים יותר כשהשכר יותר מי שמרוויח קצת מקבל הרבה כסף לעומת ההשקעה שלו וגם אפשר לדווח על הרבה כסף בשנה האחרונה וזה יכול לגרום שיהיה לו סכום שירוויח הרבה בלי ההשקעה של זמן אבל בנוסף צריך להגיע ל40 נקודות כל שנה אפשר לקבל 4 נקודות לכן אני מאוד ממליץ לדווח על לפחות 10 שנים שוויי של 4 נקודות כדאי להיות מבוטח ובשנה האחרונה אפשר לדווח כמה שצריך
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    257 צפיות
    צ
    עובדים המבוטחים בביטוח פנסיוני יכולים לפרוש לגמלאות מגיל 60 ולקבל קצבת פנסיה חודשית, למרות שגיל פרישה מעבודה הוא מאוחר יותר. פרישה בגיל 60 עשויה להקטין את גובה הפנסיה בהשוואה למי שיפרוש בגיל מאוחר יותר. יחד עם זאת, ניתן לקבוע בהסכם בין העובד למעסיק כי גיל הפרישה המוקדמת יהיה נמוך מגיל 60. במקרה זה המעסיק חייב לשלם לעובד תשלום פנסיה חודשי, בהתאם לסכום שנקבע בהסכם העבודה או בהסכם הקיבוצי החל על העובד, עד למועד בו העובד יהיה זכאי לפנסיה מקרן הפנסיה.
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    609 צפיות
    רחל עומסיר
    מדובר על עליה של 25% השנה היה עדכון במקדמים שהשפיעו בעיקר על גברים לא נשואים- עליה של 1.1%. הואיל והסטטיסטיקות הראו שהתארכה תוחלת החיים של הגברים. גבר נשוי המקדם שלו כבר מראש יותר גבוה כי לוקחים בחשבון את תוחלת החיים של הנשים שהיא ארוכה יותר.