דילוג לתוכן

האם לאזרח אמריקאי יש בעיה לפתוח פנסיה לעצמאי

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
6 4 307 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    33 צפיות
    מ
    @אסתר-קונינסקי תודה רבה!!
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    217 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    300 צפיות
    צ
    @משה-חיים אני מוסיף, שכל מי ששלחתי אליה, סיפר לי בעיניים בורקות כמה הוא יצא מרוצה.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    235 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד @דרור אני רק יודע להגיד שזו הטבה על הפרשות נוספות, זה לא קשור לפנסיה, כי זה הפרשות בגין רכיבים לא פנסיוניים. לכן זה בקופת גמל בפני עצמה. לגבי קרן השתלמות למורים וגננות, זה מוצר שמיועד לאלו שיוצאים לשנת שבתון. וזה לא מוצר עם הטבות מיוחדות [חוץ מהדמי ניהול הנמוכים]. יש בזה אריכות כאן באשכול אחר.
  • אזרח אמריקאי לקרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    685 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @דודי-ברקוביץ כתב באזרח אמריקאי לקרן השתלמות: @אבישי-ויינגולד אשמח להמלצה על מומחה שאפשר להיוועץ בו בעניין זה- קופות גמל להשקעה לאזרחי ארה"ב. תודה רבה שמעתי על אורלי רובין 052-364-5022 לא מכיר אותה בפועל ולא לוקח אחריות (מתכנן בעז''ה לפגוש אותה לכשיתאפשר לי ואז אתרשם קצת יותר כנראה)