דילוג לתוכן

למה התחרות לא מוזילה את המסחר עצמאי בבנק

מסחר עצמאי
4 4 66 4
  • ידוע על העמלות הגבוהות שיש בהשקעה בניירות ערך בבנק בהפרשים עצומים מבתי ההשקעות.
    וכאן נשאלת האלה איך הבנקים לא מורדים מחירים מפני התחרות של בתי ההשקעות, האם זה רק משהו שולי בשבילם שזה לא מעניין אותם כ''כ, או שהציבור עדיין ממשיך לקנות דרכם מפני הנוחות
    נ.ב כמדומני שבנק דיסקונט כן עשו לאחרונה הנחה לצעירים

• בגלל הנוחות
    וגם בגלל שאפשר גם סכומים קטנים

• וגם בגלל שיש כאלו שהתרגלו וקשה להם לשנות

• באמת שאלה טובה.
    לדעתי פשוט כל בתי ההשקעות עושים את זה יותר כדי למשוך לקוחות חדשים (כאלו שלא היו משקיעים בלעדיהם) וזה לא לוקח לקוחות לבנק.
    מה גם שברגע שהתיק גדול מספיק, עןברים לבנק בתנאים נוחים. מה שיוצר בעצם סיטואציה שבתי ההשקעות עובדים עבור הלקוחות הכבדים של הבנקים בעוד עשור או שניים.

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    53 פוסטים
    526 צפיות
    מ
    @השומר כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה זה רעיון מעולה אבל גם בהשכרה לעובדים זרים אין ודאות לכל הזמן זה עדין משתלם והייתי מוסיף לחפש באזור מתפתח להתחדשות עירונית או לי רכבת קלה וכו... לא דיברתי על השכרה לעובדים זרים סתם מה שיש בפ"ת זה השכרה לחברות בנייה, יש המון אתרי הבנייה בפ"ת שצריכים לשכן את הפועלים הסיניים וכו' שלהם ואם יש לך דירה ליד הרכבת הקלה... אז זה כל אתרי הבנייה בגוש דן ותמיד תמיד תהיה שם בנייה.
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    331 צפיות
    שמש מרפאש
    חשבתי פעם על השקעה בברייקשיר הת'אווי של וורן באפט, שזה אומר להיות שותף עם המשקיע מס' 1. למפרע זה היה יכול להיות רעיון טוב. אמנם כשהנ"ל עומד לפני פרישה (בגיל 94!) זה לא ממש רלוונטי. בכל אופן השקעה רוחבית מבוססת על הרעיון שהשוק בכללותו תמיד עולה. הגיון כלכלי פשוט שגם עומד יפה במבחן ההיסטוריה, והוא נשען על יסוד יציב יותר מאסטרטגיית השקעה של אדם אחד, אגדי ככל שיהיה.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    223 צפיות
    ה. שלמהה
    @צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש: @ה-שלמה יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות? כן.
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    611 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה
  • מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    547 צפיות
    ניסן עציונינ
    @רואה-את-הנולד תיקנתי