דילוג לתוכן

למה התחרות לא מוזילה את המסחר עצמאי בבנק

מסחר עצמאי
4 4 66 4
  • ידוע על העמלות הגבוהות שיש בהשקעה בניירות ערך בבנק בהפרשים עצומים מבתי ההשקעות.
    וכאן נשאלת האלה איך הבנקים לא מורדים מחירים מפני התחרות של בתי ההשקעות, האם זה רק משהו שולי בשבילם שזה לא מעניין אותם כ''כ, או שהציבור עדיין ממשיך לקנות דרכם מפני הנוחות
    נ.ב כמדומני שבנק דיסקונט כן עשו לאחרונה הנחה לצעירים

• בגלל הנוחות
    וגם בגלל שאפשר גם סכומים קטנים

• וגם בגלל שיש כאלו שהתרגלו וקשה להם לשנות

• באמת שאלה טובה.
    לדעתי פשוט כל בתי ההשקעות עושים את זה יותר כדי למשוך לקוחות חדשים (כאלו שלא היו משקיעים בלעדיהם) וזה לא לוקח לקוחות לבנק.
    מה גם שברגע שהתיק גדול מספיק, עןברים לבנק בתנאים נוחים. מה שיוצר בעצם סיטואציה שבתי ההשקעות עובדים עבור הלקוחות הכבדים של הבנקים בעוד עשור או שניים.

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    33 פוסטים
    893 צפיות
    צ
    @ניסים כל מוצר והמעלות והחסרונות שלו, וכל השקעה צריכה להיות מותאמת לבן אדם.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    223 צפיות
    ה. שלמהה
    @צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש: @ה-שלמה יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות? כן.
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    421 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    34
    3 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    מצטט מאשכול אחר: @ביזנייעס כתב בהמדריך למשקיע המתחיל: הפגישה הראשונה שלי עם שוק ההון הגיעה מפרסומת,  פרסומת נוצצת ומושכת שבישרה לי על הכנסות של 20,000 ₪ בחודש, בשעתיים עבודה יומיות,  האמת הסתנוורתי, פעמוני גאולה הדהדו באוזניי, וחיכיתי בכליון עיניים לוובינר המובטח.  את הציפייה העברתי בשיטוטים ברשת, שכללו את מילת החיפוש שוק ההון.  הזמן חלף וההתלהבות שככה, כבר הבנתי שאני לא עומד לפגוש את ממציא הגלגל או את קולומבוס, אך התקווה עוד בערה בי,  כך מצאתי את עצמי מכלה את מעותי הבודדות, על שלל קורסים ממגוון מרצים ונוכלים, ועוד לא מצאתי את הבשורה.  ניסיתי לסחור מעט, אך בהתאם לכספים שהשקעתי, הרווחים לכשהיו, היו דלים. @ביזנייעס נשמח להחכים עוד !
  • מסחר עצמאי לא מאובטח - או קופת גמל מאובטחת

מסחר עצמאי
    11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    352 צפיות
    ש
    @טריידר יש המלצות למניעה של הונאה? (חוץ מלא לפתוח מודעות למייל ולמסור פרטי אשראי/חשבון בטלפון). ואם זה שייך בכלל אם אני מתחבר דרך האתר הרשמי במחשב?