דילוג לתוכן

למה התחרות לא מוזילה את המסחר עצמאי בבנק

מסחר עצמאי
4 4 184 4
  • ידוע על העמלות הגבוהות שיש בהשקעה בניירות ערך בבנק בהפרשים עצומים מבתי ההשקעות.
    וכאן נשאלת האלה איך הבנקים לא מורדים מחירים מפני התחרות של בתי ההשקעות, האם זה רק משהו שולי בשבילם שזה לא מעניין אותם כ''כ, או שהציבור עדיין ממשיך לקנות דרכם מפני הנוחות
    נ.ב כמדומני שבנק דיסקונט כן עשו לאחרונה הנחה לצעירים

• בגלל הנוחות
    וגם בגלל שאפשר גם סכומים קטנים

• וגם בגלל שיש כאלו שהתרגלו וקשה להם לשנות

• באמת שאלה טובה.
    לדעתי פשוט כל בתי ההשקעות עושים את זה יותר כדי למשוך לקוחות חדשים (כאלו שלא היו משקיעים בלעדיהם) וזה לא לוקח לקוחות לבנק.
    מה גם שברגע שהתיק גדול מספיק, עןברים לבנק בתנאים נוחים. מה שיוצר בעצם סיטואציה שבתי ההשקעות עובדים עבור הלקוחות הכבדים של הבנקים בעוד עשור או שניים.

נושאים מוצעים

• תוכנית אפריון

שוק ההון והשקעות אפריון חיסכון שוק ההון
    10
    2 הצבעות
    10 פוסטים
    515 צפיות
    דוד קד
    תברר ותביא עוד פרטים
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    190 צפיות
    רחל עומסיר
    שוק ההון הישראלי מזנק - אבל מה זה אומר על ההשקעות שלנו? הבורסה לא ראתה שבוע כזה הרבה זמן: מדד ת"א 35 זינק בצורה חדה השקל ממשיך להתחזק מול המטבעות הזרים וכל זה - בצל המערכה המורכבת מול איראן התוצאה? רבים שואלים האם צריך לשנות מסלול השקעה? אולי לנצל את העליות? והתשובה שלי : דווקא עכשיו חשוב להישאר יציבים. שוק ההון בנוי מתנודות. המשקיע החכם - הוא משקיע פסיבי, זה שנשאר נאמן לאסטרטגיה שבנה מראש: מסלול המתאים לגיל לרמת הסיכון למטרות שלך שוק ההון תמיד עולה ויורד. מי שמנסה לתזמן אותו – מפסיד. מי שנצמד לאסטרטגיה – מרוויח לאורך זמן. התגובה לעליות בשוק, ממש כמו לירידות - לא צריכה להיות אימפולסיבית אלא בתבונה והתמדה. אם יש לכם אסטרטגיה - תנו לה לעבוד. אם אתם לא בטוחים שהיא מתאימה - זה הזמן לבדוק. לסיכום הזמן להשקיע- זה כשיש לך תוכנית. לא כשיש כותרת בעיתון. [image: 1750759712744-12327d71-f8cd-4281-ab28-0f49ae950f6a-image.png] הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: 1750759765690-%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9C-resized.png]
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    597 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    55
    4 הצבעות
    55 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @צמיחה הנתונים שאני מכיר זה לפחות שנתיים כדי להתחיל להרוויח. כשמדברים על 60% זה לא בסכום אלא במספר הפעולות. לצורך הדוגמא מתוך 10 עסקאות 6 הסתיימו ברווח. המטרה היא לסגור הפסד עם רווח נמוך (5%-10%) ולסגור רווח בתשואה משמעותית (50% ומעלה. אני מכיר גם עסקאות של מאות אחוזים) התוצאה תהיה עלייה בסך הכל. הנסיון שצוברים מועיל לצמצם את ההפסדים ולמצוא את הרווחים הגדולים.
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    820 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה