דילוג לתוכן

לקחת משכנתא עם יועץ או לבד?

נדל"ן
4 4 40 5
  • לקחת משכנתא עם יועץ או לבד? אם התשוב לבד אשמח לדעת במפורט מה הם השלבים מה התמהיל המומלץ ומה סדר גדול ריביות....
    תודה

• עדיף לבד לעשות סבב בנקים
    אבל כן להתיעץ לפני כן עם מישהו שמבין כדי שידריך אותך מה לבקש

אלא אם זה משכנתא מסובכת שאז עדיף יועץ ממולח..

• זה תלוי בכמה משתנים בסופו של דבר הראשון זה כמה הכנסות יש לך וכמה מהם הם הכנסות מחשידות כמו צקים ודברים כאלו בסופו של דבר אתה צריך חוץ מלשכנע את הבנקאי לתת לך ריביות טובות גם לתת לך בכלל משכנתה או שיש לך מספיק הכנסות אאבל אם באמת יש לך מספיק ואתה יודע לשאת ולתת באמת לא כזה חשוב יועץ

נ.ב. אני לקחתי יועץ קרוב משפחה שנתן לי מחירים ברצפה כך שבאמת שלא עשיתי בפועל משכנתא אני אומר מה שמעתי מחברים

• מציע לגשת שלני בנקים שנחשבים זולים (דיסקונט למשל) ואז לגשת ליועץ. אם נותן ריבית טובה יותר, סוגר איתו.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    197 צפיות
    ב
    @יושב-בגנים כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?: @חופש-כלכלי רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא? ההיפך הוא הנכון, מכיוון שהנושא קיבל תאוצה ויש הרבה ענין סביבו, בישקתי להכפיל את הענין. מזה ומזה אל תנח ידיך
  • 2 הצבעות
    7 פוסטים
    171 צפיות
    אבי ר.א
    @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: והגר"ח ענה לו שעל מנהל גמ"ח לבחון אך ורק את יכולת ההחזר של הלווה ומעבר לכך אין זה בסמכותו @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: וכמדומני שזה כן מוטל על בעל הגמ"ח לבחון/ להריח האם השגת התשואה היא באמצעים קונבנציונליים או שלא ובזה מאחריותו, עליו לא לסייע לדבר שבעיני רוב האנשים הוא מעשה טיפשי קצת סתירה. @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: אינני מובן מה הבעייתיות בלקיחת הלוואה לצורך חיסכון עלות למשכנתא/השגת תשואה כנראה שעיקר הנושא הוא על תשואה, ובזה יכול להיות שיש קדימה לאדם שצריך את זה לכדי חייו, וודאי שאדם שצריך להעמיד אותו עכשיו עדיף על להעמיד אחר לעוד 20 שנה.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    149 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בקורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?: @פייבל-אשרינו עיקר המעלה של יועץ הוא הקשרים וההסכמים שהוא משיג עם הבנקאים. את עיקר הידע של היועצים אפשר לקנות על רגל אחת אבל זה לא יעזור להשיג ריביות זולות כמו שהם משיגים וכמו שכתב @בית-שמש . ובכל מקרה מיחזור פנימי בד"כ עולה פחות מ5 לפעמים גם היועץ שהוציא לך את המשכנתא יכול לעשות לך מיחזור באזור ה2000. זה בדיוק הנקודה שגרמה לחבר שלי לא לקחת בעצמו את המשכנתא.
  • 1 הצבעות
    36 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @שמיל-שמיל כתב בשאלת השאלות: האם לקנות דירה או לחכות?: השכירות הממוצעת יותר קרוב הל3.5 אחוז איפה?
  • רמה ד בית שמש

נדל"ן נדלן בית שמש עיר העתיד
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    399 צפיות
    פלוספ
    @מ-יעקבזון-boost כתב ברמה ד בית שמש: רמה ד זה בועה שתתפוצץ? אני גם חשבתי ככה למה זה אמור היה להתפוצץ? בגלל היקף העצום של ההיצע?