דילוג לתוכן

ההבדל בין נוכלות לבין כשלון - עו"ד נתן רוזנבלט

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    11 פוסטים
    348 צפיות
    הקול השפויה
    @ועדת-הדיור-בצפון said: היום כמעט ואין מתווך שעושה את 2 הדברים. גם בתוך המשרדים הגדולים יש סוכני לקוחות ויש מגייסי דירות. זה 2 מקצועות שונים, שדורשים יכולות שונות. לרוב, עסקה נחתמת בשיתו"פ בין 2 מתווכים. חוץ ממתווכים ממש גדולים שההיצע של הדירות שלהם מספיק גדול ולא צריכים את שיתוף הפעולה. אני לא יודע מה קורה בצפון אבל מה שאני מכיר ממש לא כך גם אם וכאשר זה כך, כל עוד זה במשרד אחד זה לא עוזר כי עדיין האינטרסים סותרים
  • 4 הצבעות
    12 פוסטים
    445 צפיות
    י
    בהרבה מקרים לקוחות שדברו על ריביות זולות, מתברר לבסוף שהבנק בקושי אישר להם משכנתא ולכן הריביות יקרות, ברור שהמחויבות של יועץ להביא את הריביות הטובות , אבל צריך להכיר את כל התמונה, ויועץ בעל מקצוע יודע להתאים משכנתא לכל לקוח, לפי יכולתו לפעמים רואים דו"ח יתרות של לקוח עם ריביות גרועות או פריסה של הרבה שנים , ושואלים אותו, תגיד מי היועץ שעשה לך את המשכנתא, וזו שאלה טיפשית כי אולי לא יכלו לאשר לו רק בריביות האלו כי היחס החזר שלו היה גבוה וכו', ואולי הלקוח לא יכל לעמוד בהחזרים כשלקח את המשכנתא, לכן א"א להכליל וכל ענין לגופו , וכל משכנתא זו סוגיא בפני עצמה, וכמו שכבר כתבו לעיל, שריביות זה חלק מהמכלול קחו דוגמה, אברך שזכה במחיר למשתכן , רוצה משכנתא , ולא כ"כ מעניין אותו הריביות כי רוצה את העיסקה, כמובן שצריך להביא לו את המקסימום, אבל הנידון הוא לא הריביות
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    903 צפיות
    ב
    יפה מאוד! ברצוני להוסיף כמי ששומע את קו המידע, שאנשים לא תמימים וקונים כל מה שאיצה אומר, אלא יש להם שכל ישר ואיצה פשוט מעביר את הנתונים וההקלטות כמו שהם, רוב הפעמים אפילו ללא פרשנות, והציבור כשמביאים לו את הנתונים מבין לבד. [מה שלצערינו לא קורה בעיתונות החרדית ע"ע בסדנו]. והאזהרה שהוא אומר לא לחתום על שום עסקה אף פעם מיד, אלא רק לאחר התייעצות עם מומחה מטעמכם היא לא אמירה נגד אף אדם ישר, היחיד שמפחד מאמירה כזאת הם כנראה נוכלים...
  • 6 הצבעות
    42 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רבנאי-יתרעם-גאון אני חושבת אחרת. נחיה ונראה. לגבי באר שבע, שאלו אותי באישי- בגלל כל הבעיות שיש הן באופן גלוי והן באופן נסתר, המתווך שאני ממליצה עליו בבאר שבע לא מתעסק עם השכרות של דירות שהוא לא חילק /תיווך. כי באמת יש כ''כ הרבה דירות שקשה עד בלתי אפשרי להשכיר אותם. ולכן הוא מלווה עיסקה מתחילה ועד סוף.
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    676 צפיות
    מ
    יש מקום לעוד 2 משתתפים ביום שלישי י"א אב רמה ד' ב"ש בשעה 10 בבוקר 50 ש"ח דמי השתתפות לא מעמד מכירתי!! אפשר ליצור איתי קשר בפרטי