דילוג לתוכן

השקעה בעסקים קטנים

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    2 פוסטים
    47 צפיות
    דוד קד
    אני לא יודע אם כאן המקום לזה אבל גם אני אשמח לעבודה ההית שמש [עדיפות לרמה ד] לפנ"צ [בבקשה לא להגיד לי שיש אפשרות להיות מורה או מחסנאי או נקיון זה או מכירת מוצרי בריאות זה יש לי בכמויות בשבועונים] אשמח שישלחו לי למייל [a0583246569@gmail.com]
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    210 צפיות
    מרדכימ
    @יאיר-אלדרק קח דף ועט ותכתוב תשובות לשאלות הבאות. במה אתה טוב? מה מעצבן אותך בעולם, על מה יש לך ביקורת, ואתה חושב שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב מאחרים? איזה ערך חשוב לך? אם לא הייתה לך בעיה של כסף, מה היית עושה כל היום? מה עשית בשנים האחרונות שמילא אותך בסיפוק והרגשה טובה? אחרי שתכתוב תשובות מפורטות לכל השאלות הללו - או שתדע מה אתה רוצה לעשות, או שתבוא לתהליך של אימון אישי ותחכים עוד.
  • 7 הצבעות
    12 פוסטים
    524 צפיות
    רווחים עם ערכיםר
    ממש חשבתי על התובנה, שבהתחלה חשבו כולם שהבינה מלאכותית תשבית את האנשים ותרעיד את העולם, אחר כך התברר שזה לא קורה כל כך מהר, ואי אפשר להחליף אנשים, אבל כעת רואים שלאט לאט הדבר מבשיל והופך לחלק משגרת החיים אני עובד עם עו"ד שפיטר 8 מתוך 11 מהעובדים שלו (בלית ברירה, כי יצאו למבחנים) וכעת הוא פשוט לא החזיר אותם, הוא למד להסתדר בלעדיהם... כמובן שזה לא אמור כ"כ להלחיץ את העובדים, כי באותה מידה יוכלו הם בעצמם לקחת את הAI לטובתם. כמו"כ לקוח שלי שהשקיע שנים באפליקציה עם קידוד ידני, הצליח לבנות את זה מחדש עם המון שדרוגים תוך ימים בודדים.. בקיצור, המעבר לAI קורה בשטח, אבל בקצב שלו (וזה מהר מאוד)
  • 1 הצבעות
    22 פוסטים
    269 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • 5 הצבעות
    23 פוסטים
    812 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @YM98745 יש אפשרות להיות מוגדר כעצמאי לא עונה להגדרה ואז עד רווח של שנתי של 37,608 ש"ח-לא משלמים דמי ביטוח ומעבר לזה משלמים 12% במדרגה הגבוה ומדגישה -לא מבוטח בביטוח לאומי כעצמאי אתה יכול לראות את זה רשום בביטוח לאומי. מי שלא עונה להגדרות של עצמאי נחשב לעצמאי לא עונה להגדרה ומשלם דמי ביטוח כהכנסה שלא מעבודה. [image: 1773240282446-ee381065-5306-4901-acde-1e1a05370222-image.png] [image: 1773240229193-0de29653-e126-43ae-9f20-5a0990f25088-image.png] בהצלחה!!