עוסק פטור וקרן השתלמות: סיכונים והסתבכויות
-
@בנימין-26 כתב בעוסק פטור וקרן השתלמות: סיכונים והסתבכויות:
כי רק בפתיחת הקופה דורשים את אישור העוסק ולא בהפקדות ומשיכות.
זהו פירצה בחוק, אבל יכול מאד להיות שבעוד 20 שנה שיבואו למשוך את הכסף רשות המיסים תדרוש להוכיח שהעסק היה פעיל כל התקופה.
אל תשכח שברשות המיסים ממש לא אוהבים את ההטבה על קרן השתלמות והגיוני מאד שהם ינסו למסמס אותה ככל שיוכלו.@שואף-ליותר כתב בעוסק פטור וקרן השתלמות: סיכונים והסתבכויות:
@בנימין-26 כתב בעוסק פטור וקרן השתלמות: סיכונים והסתבכויות:
כי רק בפתיחת הקופה דורשים את אישור העוסק ולא בהפקדות ומשיכות.
זהו פירצה בחוק, אבל יכול מאד להיות שבעוד 20 שנה שיבואו למשוך את הכסף רשות המיסים תדרוש להוכיח שהעסק היה פעיל כל התקופה.
אל תשכח שברשות המיסים ממש לא אוהבים את ההטבה על קרן השתלמות והגיוני מאד שהם ינסו למסמס אותה ככל שיוכלו.אין להם עילה חוקית לעשות זאת רטרואקטיבית.
-
@דוד-גולדברג
אני לא בטוח בכך, אבל נראה לי שמי שלא עובד כלל, זה עלול להכניס אותו להגדרה
של עצמאי שאינו עונה על ההגדרה, וממילא לחיוב בט"ל גבוה יותר.@מתכנן-פיננסי נכון. אבל אם בנוסף הוא יהיה עובד משק בית הוא ישלם כמה שקלים לפי משק בית....
-
עכשיו ביקשו ממני הצהרת הון על פתיחת עוסק זעיר.
-
@אבי-ר.
למה?
הכל אצלי חוקי נקי וכשר.
מה מסובך? -
הגשתי כבר הצהרה ב2018 כשפתחתי עסק פעם ראשונה
אח"כ סגרתי, ועכשיו פתחתי שוב
אולי לכן הם דורשים הצהרת הון, כי זה לא מקרה קלאסי -
@נער-ישראל
במצב הנוכחי אין לזה שום השפעה.
אין לי מושג מה יקרה אם (ח"ו) יהיה חוק גיוס
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות