דילוג לתוכן

מה עדיף- לרכוש דירה או לשכור?

נדל"ן ומשכנתאות
5 4 95 4

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    25 פוסטים
    444 צפיות
    ה
    נשמע מעניין וכמה עולה דירה באזור של הקהילה הלטאית היום
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    199 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    120 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: לא ביטלו את האפשרות למשכן דירה בשביל לקנות דירה אחרת? נכון, היום אין אפשרות למשכן נכס ע"מ קניה של נכס אחר, אלא אם זה קניה לבן משפחה מקרבה ראשונה (כמו לבת) ניתן למשכן את דירת ההורים. @מבין-עניין כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: עד כמה שידוע לי ניתן למשכן עבור רכישת דירה ראשונה 70% מהדירה כמו שכבר כתבו דירה יחידה (לאו דווקא ראשונה) ניתן למשכן עד 75%, וכך גם בשיפוצים של דירה יחידה, רק שבבנקים הרבה פעמים ירדו ל70%.
  • דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן ומשכנתאות דירה להשקעה
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    339 צפיות
    אבי ר.א
    צילום מסך ממפות גוגל[image: 1770225508626-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2026-02-04-191341.png]
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.