דילוג לתוכן

ירושלים למגורים והשקעה: האם עוד ניתן למצוא פוטנציאל לעליית ערך?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
3 3 70
נושא זה פוצל מתוך הנושא ליווי אישי לרכישת דירה ארגון בנקל
  • מה עם דירות בירושלים למגורים אך עם פוטנציאל עליית ערך יותר מהשוק כגון פינוי בינוי וכדו?

• @מנחם-22 אני מרשה לעצמי את הזכות לענות כאן בשרשור,
    מקווה שזה בסדר,
    בירושלים מאוד מאוד קשה למצוא עיסקה כזו.
    כל פוטנציאל מתומחר במחיר מאוד מאוד גבוה,
    בד''כ יותר ממה שהוא שווה בפועל ביחס לשווי התמורה או לשלב הקיים.

יותר קל למצוא היום דירות בירושלים במחיר טוב (כמו שמשה משה הציע בעבר כאן בפורום)
    חדשות, מקבלן, עם פוטנציאל לעליית ערך נכס.
    נניח הצעה שקיימת עכשיו אצל מתווך אמין שאני סומכת עליו,
    דירה חדשה, קרובה לרכבת הקלה, 4 חדרים ב 2.890 מיליון

• יש כרגע דירה ברמות א' של 3 חדרים עם פינוי בינוי שאושר במחוזית שבוע שעבר (בכפוף לאי אלו השלמות לתכנית)
    הדירה היא 3 חדרים משופצת היטב, מרווחת, עם נוף, קומה 2,חדרים גדולים (כ12 מ"ר) במחיר (סופי) של 2,800000
    דירת התמורה היא עם תוספת של 36 מ"ר + מחסן מרפסת וחניה שזה גיע לגודל דירת 5 חדרים שכיום מחירה הוא 600/800 אלף יותר ממחיר הדירה המבוקש וייתכן שאף יותר מכך (ייתכן שהפרויקט יבוצע במסלול בינוי פינוי שזה הרבה יותר טוב)
    בשלב בו זה נמצא, זה לא שאלה של אם, אלא של מתי (כשהטווח לאכלוס הוא בין 6 ל12 שנה כשהסביר הוא באמצע,)
    ולכן לזו"צ שמחפש לקנות באיזור נראה לי כדאי מאוד להוסיף את ה100/200 אלף יותר על הפוטנציאל הזה
    או למשקיע עם סבלנות זה בהחלט השקעה כדאית
    לפרטים נוספים אפשר לפנות אלי 0548597633 (העמלה שלי במקרה ותימכר דרכי אחוז תיווך ורק מהקונה )
    כמו כן יש לי מידע רב כעת על דירות בירושלים - בנוה יעקב,פסגת זאב, רמות, רמת שלמה וחלק מהדירות הם בטיפולי הבלעדי (איני דורש מחויבות בלעדית)

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    8 פוסטים
    320 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    229 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    ישנם ביטוחי דירה שמכסים גם נזק מצד ג' וישנם ביטוחים שמכסים רק נזק מהכנס עצמו מומלץ לבדוק כל פעם כשמבטחים את הדירה איזה כיסוי מקבלים
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    752 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה