דילוג לתוכן

השקעת כספי קרנות בשוק ההון.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    159 צפיות
    צ
    @בהצלחה-רבה said: רוצה לקחת משכנתא ואת הכסף שאני לוקח להשקיע בשוק ההון לפעמים זה יכול להיות רעיון ממש טוב. בפרט אם נלך לפי המחקרים שהשקעה ח"פ מנצחת את ההפקדות החודשיות. וברור שכל מי ששומע על השקעות בשוק ההון, ועל הכפלות כל 8 שנים, מיד חושב על הרעיון הזה. אבל - א. כפי שדוד טופורוביץ טוען שאם תגיד את זה לבנק, כנראה שהוא לא יאשר את המשכנתא... ב. תחשוב שאם אתה לוקח משכנתא ומשלם ע"ז ריבית, כדי להרויח על הכסף אתה צריך שתהיה תשואה מספיק גבוהה, שתשאיר אותך ברווח גם אחרי תשלום הדמי ניהול ומס רווחי הון. ואף אחד לא מבטיח לך את התשואה הזאת... מה תעשה אם בעשור הקרוב לא יהיה משבר, וכן יהיו עליות, אבל התשואה השנתית תהיה רק 6%. ג. זה בהחלט תלוי מה משך זמן ההשקעה, לפעמים השקעה חודשית בסכום שתשלם את המשכנתא יכולה להניב סכום יותר גבוה מאשר השקעה ח"פ של סכום המשכנתא. ד. צריך סיבולת גבוהה בזמני ירידות. והבעיה שקשה לכל אחד לאמוד את עצמו בכאלו דברים שכנראה אף פעם הוא לא חווה, בפרט שאפילו החוקרים המומחים אומרים שהם בעצמם מכרו מניות בהפסד, כי קשה לעמוד בזה. וגם מי שמצליח לעמוד בזה, עצם החוויה הזאת ממש לא פשוטה. כמובן לפני צעד כזה, צריך להתייעץ אני מחפש המלצות עם מי להתייעץ בתחום זה תודה רבה אין הנחתום מעיד על עיסתו יש לי לקוחות שעשו את זה.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    325 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 3 הצבעות
    51 פוסטים
    6k צפיות
    שמש מרפאש
    הנאסד"ק 100 חוגג 30,000 אני עוד זוכר אותו כשהוא היה קטן לפני הקורונה, על 8000... לא יאומן שרק 6 שנים חלפו מאז...
  • כך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון

שוק ההון והשקעות
    14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    753 צפיות
    חלמיש צורח
    @טריידר כתב בכך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון: @שמיל-שמיל כתב בכך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון: @טריידר המדינה חתומה על הית"ע נכון, אבל עד כמה שצריך עקרונית הית"ע, יהיו אלו שמחמירים לא להסתמך על הית"ע, מה שהופך את קבלת הריבית בהחזר מס לבעייתי... אין השקעה בשוק ההון, ודאי שלא השקעה במסחר עצמאי, שלא כרוכה בהיתר עיסקא. כך שאין הרבה הבדל הלכתי בין הרווח שיש לך מהקרן סל אותה בחרת, לבין הרווח שיש לך מההחזר של רשות המסים. כמדומני שגם אין הבדל גדול ברמת ההידור ביניהם. אולי יש הבדל קטן, שהמדינה לא חתומה על היתר עסקא פרטי עם 'גלאט הון', אבל מאידך גלאט הון סבירא להו שלא צריך בכלל היתר עסקא עם המדינה. ובפרט שכאן אתה לא מלווה להם (כמו באג"ח של המדינה) אלא רק הם 'גוזלים' לך סכום, ומחזירים כעבור תקופה את הגזילה בתוספת הריבית של המשק.
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    5k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)