השקעת כספי קרנות בשוק ההון.
-
האם מישהו שמע על אפשרות להשקיע את הכספים שנאספו על ידי קופת העיר או ועד הרבנים בשוק ההון? ומישהו מכיר סיבה שלא תהיה אפשרות כזאת?
-
האם מישהו שמע על אפשרות להשקיע את הכספים שנאספו על ידי קופת העיר או ועד הרבנים בשוק ההון? ומישהו מכיר סיבה שלא תהיה אפשרות כזאת?
@יושב-בגנים קופת העיר השקיעה כספים בעבר והפסידו אני מקווה שהם למדו לקח מלעשות שטויות.
-
רק בנדל"ן ע"ש היתומים
הם לא נותנים בשוק ההון -
מה ההיגיון בזה? כאשר המלצת כל המומחים והרבנים להניח את הכסף בשוק ההון, ודאי כשמדובר על חתונה בעוד 10-15 שנה, מדוע שיתום יהיה שונה ולא לפתוח לו קרן חסכון בשוק ההון.
-
דווקא יש הגיון לא להסכים לשוק ההון אומנם שוק ההון הוא בטוח לטווח הארוך אבל זה בתנאי שהאדם מבין את משמעות התנודתיות ולא מושך בזמן משבר
אין לקופה ידע מתי הוא יתחתן ומה הוא מבין ויעשה כשיצטרך את הכסף
דבר נוסף הכסף בגדול הוא בטחון לדירה ואם יקנו על שמו דירה ויהיה מי שידאג למשכנתא שמתכסה וידאג לשאר הענינים זה מצוין יש לו ביטחון לדירה
יש לו מינוף והרווח יהיה כמו שוק ההון אם לא יותר. -
מה ההיגיון בזה? כאשר המלצת כל המומחים והרבנים להניח את הכסף בשוק ההון, ודאי כשמדובר על חתונה בעוד 10-15 שנה, מדוע שיתום יהיה שונה ולא לפתוח לו קרן חסכון בשוק ההון.
כאשר המלצת כל המומחים והרבנים להניח את הכסף בשוק ההון
יש הרבה מאוד מומחים,שממליצים ללכת לשוק הנדל''ן.
חלקם מתמצאים ומבינים גם בשוק ההון,
בפרט עם סכומים גבוהים.האווירה כאן בפורום היא שכדאי ללכת לשוק ההון ולא לנדל''ן,
ואני אכן לא משדלת אף אחד להיכנס,
אני מדברת לי שרוצה להשקיע בנדל''ן. -
לקופה אין ידע אך ליתומים ולמי שדואג להם כן
המעלה בשוק ההון הוא ששוק הנדל"ן דורש התעסקות מרובה אשר גורמת להרבה אנשים לחכות עד החתונה עם הכסף בשונה משוק ההון בצורה מפוקחת שהוא פתרון קל אשר יכול להגדיל את כספי היתומים רבות.
אם יש מישהו שהתעסק בעבר בנושא אשמח שיגיב ויכתוב מה יצא לו.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות