קו המנויים של "קו המידע" מה בעצם יש שם יותר מהקו הרגיל?
-
יש גם מידע כשר
1700111010 -
יש גם מידע כשר
1700111010@הקול-השפוי
מידע כשר לא מתקרב לא לקו אנ''ש ובוודאי לא לאיצ'ה לטעמי
וחוץ מזה שקו ,מידע כשר' מי עומד מאחורי זה ? אאל''ט זה מפעיל של קו נייעס מפורסם שחלק מועתק בצורה כשרה
משא''כ בקו אנ''ש שמי שיודע מי עומד מאחרי זה יודע- כל הבהירות והנקיות, וכמובן הקו של איצ'ה שכבר פקיע שמיה
ולכן לטעמי טעות להשוות אותם -
אולי באמת נכון להעלות על נס את קו אנ"ש,
חשבתי שרק אני גיליתי אותו אף שאני לא מאנ"ש של הקו....
המעלה הגדולה שלו [לתשומת ליבו של איצ'ה] היא הקביעות, תמיד כשאתה יוצא משחרית- יש עדכון, באחד בצהריים יצאת מהכולל - יש עדכון, בארבע אתה בדרך לכולל - יש עדכון, וכן הלאה...
לדעתי הוא עדיין צריך להשתפר בעריכת החדשות, אבל ממש נעים לשמוע אותו. -
אנ"ש אני לא מכיר, מי עומד מאחוריו?
מידע כשר אני מקשיב קבוע ולא מצאתי בו שום פסול
זה קו שהוקם במיוחד כדי לעמוד בדרישות כשרות של ועדת הרבנים וועד בני תורה
-
אנ"ש אני לא מכיר, מי עומד מאחוריו?
מידע כשר אני מקשיב קבוע ולא מצאתי בו שום פסול
זה קו שהוקם במיוחד כדי לעמוד בדרישות כשרות של ועדת הרבנים וועד בני תורה
@הקול-השפוי
יש קו נייעס מפורסם שתשדיריו מועתקים ל--מידע כשר, תבדקו אותי, זה חלק מרצועות קו הנייעס הסיכומיים בכמה פעמים ביום, וגם לא כ''כ מתקתק בזמניםמאחורי קו אנ''ש עומד יהודי חסידי משופרא דשופרא סולת נקיה , בעל פלאפון כשר בלבד
-
@פשוט-יהודי יש אלפים המנויים רק בגלל זה
באמת לא מבין אותם
@פשוט-יהודי יש אלפים המנויים רק בגלל זה
באמת לא מבין אותם
תגיד אתה מקבל משכורת ממנו ולא מגלה לו שאתה בעצם עובד עליו ?
-
@הקול-השפוי
יש קו נייעס מפורסם שתשדיריו מועתקים ל--מידע כשר, תבדקו אותי, זה חלק מרצועות קו הנייעס הסיכומיים בכמה פעמים ביום, וגם לא כ''כ מתקתק בזמניםמאחורי קו אנ''ש עומד יהודי חסידי משופרא דשופרא סולת נקיה , בעל פלאפון כשר בלבד
@הקול-השפוי
יש קו נייעס מפורסם שתשדיריו מועתקים ל--מידע כשר, תבדקו אותי, זה חלק מרצועות קו הנייעס הסיכומיים בכמה פעמים ביום, וגם לא כ''כ מתקתק בזמניםצודק
הם הקימו קו נפרד בשביל לעמוד בדרישות הכשרות -
@הקול-השפוי
יש קו נייעס מפורסם שתשדיריו מועתקים ל--מידע כשר, תבדקו אותי, זה חלק מרצועות קו הנייעס הסיכומיים בכמה פעמים ביום, וגם לא כ''כ מתקתק בזמניםצודק
הם הקימו קו נפרד בשביל לעמוד בדרישות הכשרות -
@האמת-נצחה
כלכלה כן , להציל עשוקים ביינתיים לא שמעתיקו אנ''ש 03-566-1111
כל שבוע יש שיעור כלכלי קצר
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות