קו המנויים של "קו המידע" מה בעצם יש שם יותר מהקו הרגיל?
-
@פשוט-יהודי יש אלפים המנויים רק בגלל זה
באמת לא מבין אותם
@יוסף-מינצברג הנחתום מעיד על עיסתו?
@איצ-ה-דז-אלובסקי כתב טעמים אחרים וצריך עיון רב.
אגב, אם כדבריך גם אני לא מבין אותם -
בלא לגרוע כי הוא זה מהקו של איצ'ה
לדעתי יש קו שמתחרה לא קטן עם איצ'ה וזה הקו " קו אנ''ש,,
נקי כמו איצ'ה - ועוד יותר קצר ומתומצת , עדכון בוקר מוקדם, עדכון צהרים ,אחה''צ וערב, ולפעמים לילה , כל עדכון בערך 2 דקות ובלי פרסומות
מס' הקו 03-566-1111בלא לגרוע כי הוא זה מהקו של איצ'ה
נקי כמו איצ'ה - ועוד יותר קצר ומתומצת , עדכון בוקר מוקדם, עדכון צהרים ,אחה''צ וערב, ולפעמים לילה , כל עדכון בערך 2 דקות ובלי פרסומות
מס' הקו 03-566-1111באיזה חברה הוא מופעל ?
(קול כשר/ידע פון/ימות המשיח?) -
בלא לגרוע כי הוא זה מהקו של איצ'ה
מס' הקו 03-566-1111באיזה חברה הוא מופעל ?
(קול כשר/ידע פון/ימות המשיח?) -
צודק
הם הקימו קו נפרד בשביל לעמוד בדרישות הכשרותולכן זה לא מתחיל להתקרב לסולת נקיה במיוחד בשבילך שזה קו אנ''ש וקו איצ'ה
ואז אני חוזר שיש מתחרה רציני לאיצ'ה
035661111@998877 המעלה העיקרית בקו אנש זה שהוא דופק כמו שעון, ב8 בבוקר כבר יש עדכון בוקר, ב12 עדכון צהריים, ב3-4 עדכון אחה"צ, ב7 עדכון ערב, ובערך ב9 עדכון לילה
ולא צריך להתקשר מאתיים פעם לראות מתי יש עדכון, וגם אין (כמעט) פרסומות, ואם תשאלו מהיכן הוא מרוויח? אני גם שואל את זה -
@הקול-השפוי
איזה כשרות יש להם ?? -
-
@קל-זכות
אאל''ט קול כשר
למה נ''מ ?רציתי לדעת שזה לא ימות המשיח
מה רע בימות המשיח?
כיום יש להם כשרות ואין להם שום תכנים בעיתיים בקווים שלהםאין תחליף למראה עיניים
אני נקלעתי לדיון של ועדת הכלכלה בכנסת וראיתי את אחד מבכירי החברה יושב יחד עם הרפורמים ונלחם נגד המגזר החרדימעבר לכך יש הרבה מקום להאריך בבעיות
אבל נראה לי שאפשר להסתפק במה שאני ראיתי בעיני -
@998877 המעלה העיקרית בקו אנש זה שהוא דופק כמו שעון, ב8 בבוקר כבר יש עדכון בוקר, ב12 עדכון צהריים, ב3-4 עדכון אחה"צ, ב7 עדכון ערב, ובערך ב9 עדכון לילה
ולא צריך להתקשר מאתיים פעם לראות מתי יש עדכון, וגם אין (כמעט) פרסומות, ואם תשאלו מהיכן הוא מרוויח? אני גם שואל את זה -
מה רע בימות המשיח?
אם אתה לא יודע כל הקווים הכי מלוכלכים
כל הטינופת וביבי השופכין עוברים דרכם וד"ל...
וכמדומני שהם היו באותה עיצה להחריב את הקומה הכשרה יחד עם שאר שונאי הדת שר"י
כמו"כ לא כל חתימה של כשרות היא באמת כשרותמה רע בימות המשיח?
אם אתה לא יודע כל הקווים הכי מלוכלכים
כל הטינופת וביבי השופכין עוברים דרכם וד"ל...
וכמדומני שהם היו באותה עיצה להחריב את הקומה הכשרה יחד עם שאר שונאי הדת שר"י
כמו"כ לא כל חתימה של כשרות היא באמת כשרותהיום כבר לא
יש להם כשרות של ועד בני תורה בראשות הגרב"ד דיסקין יחד עם ר' שריאל והגר"ש שטיינמן
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות