דילוג לתוכן

האם יש אתר שמרכז את כל כרטיסי ההנחות וחברי המועדון?

הועבר צרכנות, סקירות והמלצות
7 4 211 5
  • שלום לכולם! אני מחפש אתר שיאפשר לי לבדוק את כל כרטיסי ההנחות וחברי המועדון, כי לפעמים קשה לי לדעת איפה כדאי לי לקנות ואיפה יש הנחות שמגיעות עם חברות במועדון. אם יש לכם המלצות, אני מאוד אשמח לשמוע!

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-כלכלת המשפחה ב-
  • אשמח להמלצה על כרטיס אשראי הכי טוב, גם שלא יעלה כל חודש וגם הטבות.

• מקס - היחיד למיטב ידיעתי שאפשר להפוך את נקודות הקשבק לכסף מזומן
    כל השאר זה רק לתוים
    שנה ראשונה אין דמי כרטיס, מאמין שאפשר לבקש בשנים הבאות

• היה לי מקס קריפטו ואין אפשרות להאריך ניסיתי להגיע למנהל ואין על מה לדבר, השאלה אם אני מחליף לכרטיס אחרר של מקס אם זה נקרא שנה ראשונה?

• מפרט הכרטיסים שיש לי
    מקס קאש בק - מימוש נקודות באפליקציה/אתר ייעודי עם קבלת קוד רכישה למימוש בתוך 10 דקות (מאד מקשה למי שאין סמארטפון) מימוש בהרבה רשתות וחנויות. ו.. אכן היחיד שאחרי צבירה של 500 ש"ח אפשר להמיר ל450 ש"ח כסף של ממש. אחרי שנה ראשונה כמו בכל הכרטיסים (חוץ מדרים כארד) מבקשים להאריך את הפטור מדמי כרטיס. בשנה ראשונה צבירה של 1% (רשויות חצי אחוז) משנה שניה חצי צבירה.
    קאש כאל - דומה אבל המעלה הגדולה שלו שאפשר לממש את הצבירה בשוברי ביי מי. מדפיסים שובר ושמים בארנק. בלי אתרים ובלי אפליקציות. ביי מי מוכר בהרבה רשתות וחנויות. רק1% המרה ברכישות דולר
    קאש כאל פרו - דומה ובנוסף, צבירה של 1.25% בחיובים של 10,000 ש"ח ומעלה בחודש (גם הכרטיסים של כאל בשנה השניה צוברים חצי)
    בכל הכרטיסים חשוב לציין נקודות שנצברו לפני 3 שנים ולא מומשו (עברו לשוברים) נמחקות

• היה לי מקס קריפטו ואין אפשרות להאריך ניסיתי להגיע למנהל ואין על מה לדבר, השאלה אם אני מחליף לכרטיס אחרר של מקס אם זה נקרא שנה ראשונה?

@המוצלח said:

היה לי מקס קריפטו ואין אפשרות להאריך ניסיתי להגיע למנהל ואין על מה לדבר, השאלה אם אני מחליף לכרטיס אחרר של מקס אם זה נקרא שנה ראשונה?

כל כרטיס יש לו שנה ראשונה. אלא אם זה אותו סוג כרטיס שמחליף את הראשון

• מפרט הכרטיסים שיש לי
    מקס קאש בק - מימוש נקודות באפליקציה/אתר ייעודי עם קבלת קוד רכישה למימוש בתוך 10 דקות (מאד מקשה למי שאין סמארטפון) מימוש בהרבה רשתות וחנויות. ו.. אכן היחיד שאחרי צבירה של 500 ש"ח אפשר להמיר ל450 ש"ח כסף של ממש. אחרי שנה ראשונה כמו בכל הכרטיסים (חוץ מדרים כארד) מבקשים להאריך את הפטור מדמי כרטיס. בשנה ראשונה צבירה של 1% (רשויות חצי אחוז) משנה שניה חצי צבירה.
    קאש כאל - דומה אבל המעלה הגדולה שלו שאפשר לממש את הצבירה בשוברי ביי מי. מדפיסים שובר ושמים בארנק. בלי אתרים ובלי אפליקציות. ביי מי מוכר בהרבה רשתות וחנויות. רק1% המרה ברכישות דולר
    קאש כאל פרו - דומה ובנוסף, צבירה של 1.25% בחיובים של 10,000 ש"ח ומעלה בחודש (גם הכרטיסים של כאל בשנה השניה צוברים חצי)
    בכל הכרטיסים חשוב לציין נקודות שנצברו לפני 3 שנים ולא מומשו (עברו לשוברים) נמחקות

@מבין-עניין
    2 הערות:

1. משנה שניה - לא חצי, אלא 75 אחוז במקום אחוז
    2. בכאל חייבים להמיר את הנקודות לשוברים בכל שנה עד חודש מרץ!
      אם לא הנקודות נמחקות - אלא אם ישנם פחות מ-50 נקודות

נושאים מוצעים