עשרות אחוזים בשנה מנדל"ן
-
שלום חברים,
מחר יום ג', ה' אלול - אני מעביר שיעור בזום
איך ניתן להגיע לרווח שנתי ממוצע של מעל 50% מנדל"ן בארץ (בהשקעה פסיבית לגמרי).
המטרה היא לא לשכנע שזה יותר טוב משוק ההון וכו',
וגם לא להציע את המהלך לכל אחד ללא ניהול סיכונים מותאם -
רק לפתוח את החשיבה לאלו שעדיין לא נחשפו למושג של צבירת הון מנדל"ן.
ההרשמה מכאן - תביאו חברים!
יהיה מעניין בע"ה -
שלום חברים,
מחר יום ג', ה' אלול - אני מעביר שיעור בזום
איך ניתן להגיע לרווח שנתי ממוצע של מעל 50% מנדל"ן בארץ (בהשקעה פסיבית לגמרי).
המטרה היא לא לשכנע שזה יותר טוב משוק ההון וכו',
וגם לא להציע את המהלך לכל אחד ללא ניהול סיכונים מותאם -
רק לפתוח את החשיבה לאלו שעדיין לא נחשפו למושג של צבירת הון מנדל"ן.
ההרשמה מכאן - תביאו חברים!
יהיה מעניין בע"ה -
אם מדובר ב20/80. גם הקבלן יודע שהמחיר יעלה... אז למה הוא מוכר? כי הוא משוכנע שהמחיר ירד. עדיף לו ציפור קטנה ביד 20% ו80 % ציפורים גדולים על העץ שיקטוף בעוד שנתיים. משימתין ויקבל רק 70% ציפורים ליד. חשבון פשוט
-
אם מדובר ב20/80. גם הקבלן יודע שהמחיר יעלה... אז למה הוא מוכר? כי הוא משוכנע שהמחיר ירד. עדיף לו ציפור קטנה ביד 20% ו80 % ציפורים גדולים על העץ שיקטוף בעוד שנתיים. משימתין ויקבל רק 70% ציפורים ליד. חשבון פשוט
אז למה הוא מוכר?
נכון הרבה פעמים,
אבל לא תמיד.יש בהחלט קבלנים שמוכרים כעת כי הם חייבים מזומנים ולהמשיך להתניע את העסק-
ויש אחרים שיש להם כיסים פיננסיים מספיק עמוקים והם מסוגלים להמתין בסבלנות.מה שכן-
אכן צריך לרכוש עיסקה חכמה ביותר
(למשל, יש לי לקוח שרכש דירה בצפון בני ברק בחצי מיליון מחת למחיר השוק, לא בקבוצת רכישה) -
@משה-חיים בהחלט אפשרי
אבל צריך המון זהירות בתקופה הנוכחית
אני משער את כוונתך
לעסקת 20/80 במיקום אטרקטיבי ובתנאים טובים
זה בהחלט יכול להניב תשואה פנומנלית@ארי-הסוחר טוב לראות אותך בפורום
אני חושב שהנוכחות שלך תוסיף המון -
אז למה הוא מוכר?
נכון הרבה פעמים,
אבל לא תמיד.יש בהחלט קבלנים שמוכרים כעת כי הם חייבים מזומנים ולהמשיך להתניע את העסק-
ויש אחרים שיש להם כיסים פיננסיים מספיק עמוקים והם מסוגלים להמתין בסבלנות.מה שכן-
אכן צריך לרכוש עיסקה חכמה ביותר
(למשל, יש לי לקוח שרכש דירה בצפון בני ברק בחצי מיליון מחת למחיר השוק, לא בקבוצת רכישה)(למשל, יש לי לקוח שרכש דירה בצפון בני ברק בחצי מיליון מחת למחיר השוק, לא בקבוצת רכישה)
צפון בני ברק בקריסה מתמדת כבר כמה חודשים
3 חדרים במתחם הסופרים +מחסן וחניה ב1,900,000
התחילו שם ב2,300,0000 אם אני לא טועה -
(למשל, יש לי לקוח שרכש דירה בצפון בני ברק בחצי מיליון מחת למחיר השוק, לא בקבוצת רכישה)
צפון בני ברק בקריסה מתמדת כבר כמה חודשים
התחילו שם ב2,300,0000 אם אני לא טועה3 חדרים במתחם הסופרים +מחסן וחניה ב1,900,000
התחילו שם ב2,300,0000 אם אני לא טועהלא חצי מיליון ש''ח זול יותר ממה שהתחילו למכור,
חצי מיליון ש''ח ממה שהמחירים היום.ואכן בפרדס כץ והאיזור יש עכשיו דירות גם יד שניה במחירים הרבה יותר זולים
-
התחילו שם ב2,300,0000 אם אני לא טועהלא חצי מיליון ש''ח זול יותר ממה שהתחילו למכור,
חצי מיליון ש''ח ממה שהמחירים היום.ואכן בפרדס כץ והאיזור יש עכשיו דירות גם יד שניה במחירים הרבה יותר זולים
לא חצי מיליון ש''ח זול יותר ממה שהתחילו למכור,
חצי מיליון ש''ח ממה שהמחירים היום3 חדרים במתחם הסופרים ב1,400 ???? תביא לי גם
-
@דסוסו ירידה כללית בארץ. ו"חלום" מוזר של מישהו שלא מבין את הראש הבניברקי וחשב שאפשר למכור לו יוקרה "בבני ברק" - מחוץ לבני ברק במחיר מטורף. הבניברקים מבינים
-
@דסוסו ירידה כללית בארץ. ו"חלום" מוזר של מישהו שלא מבין את הראש הבניברקי וחשב שאפשר למכור לו יוקרה "בבני ברק" - מחוץ לבני ברק במחיר מטורף. הבניברקים מבינים
@מבין-עניין יש שמועה שהיזם התכוון למכור בזול לתל אביבים.
בסוף הפרויקט נפל בין הכיסאות ואין הרבה שלהוטים לגור שם, ולכן כנראה שנראה את המחירים ממשיכים לרדת, ודירת 3 חדרים יגיע לפחות מ1.9 מיליון. -
@מבין-עניין יש שמועה שהיזם התכוון למכור בזול לתל אביבים.
בסוף הפרויקט נפל בין הכיסאות ואין הרבה שלהוטים לגור שם, ולכן כנראה שנראה את המחירים ממשיכים לרדת, ודירת 3 חדרים יגיע לפחות מ1.9 מיליון.@מבין-עניין יש שמועה שהיזם התכוון למכור בזול לתל אביבים.
בסוף הפרויקט נפל בין הכיסאות ואין הרבה שלהוטים לגור שם, ולכן כנראה שנראה את המחירים ממשיכים לרדת, ודירת 3 חדרים יגיע לפחות מ1.9 מיליון.כבר מוכרים ב1,900,000. כל בני ברקי מבין שאי אפשר למכור לבניברקי, "בני ברק מחוץ לבני ברק". זה לא בני ברק!!!! ומי שמחפש מחוץ לבני ברק עובר לפתח תקוה. אין שוק לדבר הזה
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות