דילוג לתוכן

עשרות אחוזים בשנה מנדל"ן

שוק ההון והשקעות
4 4 68 4
  • שלום חברים,
    מחר יום ג', ה' אלול - אני מעביר שיעור בזום
    איך ניתן להגיע לרווח שנתי ממוצע של מעל 50% מנדל"ן בארץ (בהשקעה פסיבית לגמרי).
    המטרה היא לא לשכנע שזה יותר טוב משוק ההון וכו',
    וגם לא להציע את המהלך לכל אחד ללא ניהול סיכונים מותאם -
    רק לפתוח את החשיבה לאלו שעדיין לא נחשפו למושג של צבירת הון מנדל"ן.
    ההרשמה מכאן - תביאו חברים!
    יהיה מעניין בע"ה

• שלום חברים,
    יהיה מעניין בע"ה

@משה-חיים
    אין לי זום ב''ה
    אפשר האזנה טלפונית ? אפ' שנבין רק חלקית
    תודה

• מסקרן מאד

• שלום חברים,
    יהיה מעניין בע"ה

50 אחוז בשנה?
    כידוע המאמר,
    מעל עשרה אחוז תשואה בשנה?
    זו לא השקעה, זו עקיצה בטוחה.

@משה-חיים said:

שאלה נוספת, זה גם מדובר על רכישת דירה שנייה?
    נשמח לקצת יותר פרטים שנבין על המדובר.
    תודה!!

נושאים מוצעים

• פרעה בפיג'מה באמצע הלילה...

כלכלת המשפחה 613
    1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    407 צפיות
    מ
    וואו - יש לי שיתוף מצחיק שיכול לשמש אתכם בהרצאות: הבן שלי בגיל 5 חוזר יום אחד מהמכינה, והוא מתלונן בקול בוכים שהוא שכח להביא פיג'מה לחיידר... -הם עשו הדגמה כיתתית של 'פרעה בפיג'מה' וגו', ומכיוון שהוא שכח לעדכן אותנו לגבי התוכנית -- הוא נשאר היחיד המוזר שעמד בצד עם בגדים רגילים.. כשעולה הנושא של השפעת הסביבה, סטנדרטים וכו'-- לפעמים אנחנו נותנים לאשה\שכן\גיס מוסר על כך שהוא מושפע מהרחוב ולא מחשב אם יש לו כיסוי להוצאה הזאת, או האם בסדרי העדיפויות זה קודם ללחם וחלב... אם נשתמש בסיפור מצחיק כדי לעשות 'ליצנות' מהמשיכה ל'מה שכווולם עושים' - זה יכול להפיל חומות של התנגדות, ולהיכנס לשומעים מהדלת האחורית..!
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    316 צפיות
    ia90990I
    @משה-חיים חמותי הרגילה תמיד את כל הבנות שלה שחוץ מהעבודה הרגילה לחשוב על עוד משהו מהצד.. שאי אפשר להישאר בשקט כל עוד יש כוחות ופניות.. וייאמר לזכותה שהם אחרי 8 חתונות של ילדים ויש להם פלוס מאוד גדול בבנק... [אחרי התחייבויות לדירה והכל..]
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    297 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.
  • כלכלת ארה"ב לאן?

שוק ההון והשקעות s&p 500
    12
    1
    3 הצבעות
    12 פוסטים
    620 צפיות
    טריידרט
    לפי הניתוח הטכני של איש מקצוע (שאני סומך עליו), אפשרי בהחלט (לא שזה הצפי) שהמדד S&P500 ירד עד 5100, דהיינו ירידה נוספת של 7.5% בערך, כלומר, שעד שם זה עדיין בגבולות התנודות הסבירות, אז אל תהיו מופתעים. לא יעוץ, ללא אחריות, אך חשוב לא להיכנס לפאניקה במדה וזה יקרה, כי העיתונאים יעשו מזה "קריסה טוטאלית בלתי ניתנת לשיקום לנצח"