דילוג לתוכן

מיזם חדש - "כלא 1000"

כלכלת המשפחה
17 10 464 11
  • @ביזנייעס said:

אל תשאיר את משפחתך לבד במערכה!​
    הרוגע והשלווה של בני הבית שלך – הם הכוח של כולנו לעמוד איתן.

@שואף-ליותר
    זה מה שכתוב בהודעה שפורסמה, וכמו שכתבתי מי שעושה את זה בשביל עצמו ובני משפחתו.
    לא אמרתי לגבי מי שעושה בשביל "להוציא את העוקץ". כמובן שברור שאותם שעושים את זה בשביל הכלל אלו רק מי שמסמן שרוצה לתרום גם למי שלא נמצא בחברות ב"עמותה הנ"ל"

@חיסכון-לחתונה said:

@ביזנייעס said:

אל תשאיר את משפחתך לבד במערכה!​
    הרוגע והשלווה של בני הבית שלך – הם הכוח של כולנו לעמוד איתן.

@שואף-ליותר
    זה מה שכתוב בהודעה שפורסמה, וכמו שכתבתי מי שעושה את זה בשביל עצמו ובני משפחתו.
    לא אמרתי לגבי מי שעושה בשביל "להוציא את העוקץ". כמובן שברור שאותם שעושים את זה בשביל הכלל אלו רק מי שמסמן שרוצה לתרום גם למי שלא נמצא בחברות ב"עמותה הנ"ל"

חבל שאתה לוקח ברצינות טקסטים של AI
    המטרה ברורה והיא צודקת ונכונה

• מה ההלם?
    לא אמרנו שמדובר ברמאות. חלק מהכסף הולך למטרה טובה (עכ"פ לדעת הרבנים התומכים במהלך)
    אולם כמו שבפורום הזה יודעים טוב מאוד שלדוג' "הגמ"ח המרכזי" זה לא 100% צדקה אלא יש שם אנשים שמקבלים משכורות מכובדות על העבודה שלהם (שדרך אגב אשמח לדעת אם יש פיקוח או שקיפות מידע בנושא)
    כנראה שגם פה מדובר ברעיון מבורך שבלבד הזכות לתמוך ב"עצורי עולם התורה" זוכים גם לפרנס יהודים....ב"ה....

אולם כמובן שמי שנכנס לזה יש כאן את הנושא של "מוריד בטחונו בקב"ה ומוסרו לבשר ודם", כמו דעת החזו"א על ביטוח חיים. (שבעצם זה ביטוח מעצר, למי שבוחר באפשרות לבטח את עצמו או ילדיו).
    עכ"פ מי שחושש מנזקים בשל היותו נאמן ליהדותו וכמה אלפים מעודדים אותו בשל כך, אז אולי באמת רמת הביטחון שלו מצריכה השתדלות כזו, ויש לעשות שאלת רב לענ"ד

@חיסכון-לחתונה said:

מה ההלם?
    לא אמרנו שמדובר ברמאות. חלק מהכסף הולך למטרה טובה (עכ"פ לדעת הרבנים התומכים במהלך)
    אולם כמו שבפורום הזה יודעים טוב מאוד שלדוג' "הגמ"ח המרכזי" זה לא 100% צדקה אלא יש שם אנשים שמקבלים משכורות מכובדות על העבודה שלהם (שדרך אגב אשמח לדעת אם יש פיקוח או שקיפות מידע בנושא)
    כנראה שגם פה מדובר ברעיון מבורך שבלבד הזכות לתמוך ב"עצורי עולם התורה" זוכים גם לפרנס יהודים....ב"ה....

לא כל דבר ציבורי שנעשה התגובה הראשונה צריכה להיות מי מרוויח וכמה
    אפשר לדון קודם כל לגופו של עניין

כמו שעשית בסוף:

אולם כמובן שמי שנכנס לזה יש כאן את הנושא של "מוריד בטחונו בקב"ה ומוסרו לבשר ודם", כמו דעת החזו"א על ביטוח חיים. (שבעצם זה ביטוח מעצר, למי שבוחר באפשרות לבטח את עצמו או ילדיו).
    עכ"פ מי שחושש מנזקים בשל היותו נאמן ליהדותו וכמה אלפים מעודדים אותו בשל כך, אז אולי באמת רמת הביטחון שלו מצריכה השתדלות כזו, ויש לעשות שאלת רב לענ"ד

• לשאלתכם למה צריך 3 ש"ח עמלה.
    הסבירו לי במערכת הארגון: העמותה בבנק בחו"ל מסיבות מקצועיות.
    כל גביה בשקלים עוברת לחו"ל בהמרה לדולרים.
    כל משיכה מהעמותה עוברת המרה נוספת מדולרים לשקלים.
    מדובר בעמלות גבוהות שמצדיקות את הגביה.
    בכל מקרה מדובר בתכנית גאונית. אין מילים!!!

• אולי אפשר לדעת מה מקצועי בחו"ל יותר מהארץ
    ואני לא שואלבשביל לקנטר אני רוצה לדעת אם שווה להעביר את העמותה שלנו לחו"ל

• נקודה למחשבה. עמותה כזו בארץ עלולה להיפסל ולהיסגר מיידית ע"י השופטים החמודים שמאוד יאהבו את המהלך הזה.
    ואידך זיל גמור.

• נקודה למחשבה. עמותה כזו בארץ עלולה להיפסל ולהיסגר מיידית ע"י השופטים החמודים שמאוד יאהבו את המהלך הזה.
    ואידך זיל גמור.

@שלוימי-המלך said:

נקודה למחשבה. עמותה כזו בארץ עלולה להיפסל ולהיסגר מיידית ע"י השופטים החמודים שמאוד יאהבו את המהלך הזה.
    ואידך זיל גמור.

זו באמת הסיבה

• למה יש דמי הצטרפות?
    למה משלמים כל חודש 3 ש"ח דמי ניהול? בשביל סליקה? גם אם בחודש גובים על כל יום שקל (30) עדין דמי הסליקה הם לא 3 ש"ח.
    התשובה פשוטה, מדובר בעסק טוב שמכניס כסף.

@חיסכון-לחתונה said:

למה יש דמי הצטרפות?
    למה משלמים כל חודש 3 ש"ח דמי ניהול? בשביל סליקה? גם אם בחודש גובים על כל יום שקל (30) עדין דמי הסליקה הם לא 3 ש"ח.
    התשובה פשוטה, מדובר בעסק טוב שמכניס כסף.

@חיסכון-לחתונה said:

מה ההלם?

ההלם הוא מהמבט הלא ענייני להחריד, זה ההלם!
    יש פה מצב קשה מאדדדד מישהו הביא רעיון גאוני השקיע עבד חשב דיבר התייעץ וכו וכו במקום שאף אחד אחר לא הצליח (כן גם לא עסקנים ענקיים ח"כ וכדומה) וההתייחסות היא רק לרווח שלו ולא לבשורה האדירה והעזרה הענקית שהוא מושיט פה לציבור הסובל,
    קצת פורפוציה.
    ואגב אם מעניין אותך מה הם אותם 3 שקלים באמת.. אז חוץ מה עסק הטוב הזה (אגב חבל שהיה פותח תחנת דרייברים זה עסק יותר טוב) אז העמותה היא בחול בגלל סעיף46 שנשלל עכשיו והתייעצות משפטית איך המדינה לא תוכל להתנכל למיזם דבר שכנראה יקרה כולל הערכות למכשולים עתידיים שהם יטמינו וליווי לפי הצורך ומזכירות וזמן וכסף.. מסתמא עוד דברים שאני בטח לא יודע עליהם אה וכן גם מים לחמניה שוקו ואפילו סגריות למי שהקים את העסק הטוב הזה אפילו המשובח הזה הייתי אומר.
    אשריו! טוב שמישהו משקיע עוד לעשות משהו במצב הזה.

• אגב, יש גם עלויות פרסום די מאסיביות כפי שנראה

• שאלה:
    האם זו יוזמה חברתית גרידא [בערך כמו חרם קו"ק..]
    או משהו עם גיבוי רבני
    לדעתי בלי קריאה מסודרת מגדולי ישראל זה לא אמור להצליח יותר מידי וחבל

• אני מאד מסופק אם מישהו פה מהמתלוננים על הדמי ניהול החודשיים של 3 שקל, שאגב יגבו רק בחודשים שבהם תהיה גביה בלבד, ניהל פעם עסק, עם משרד, מזכירות, גרפיקאים, מערכת טלפונית, סי אר אם, עו"ד, רו"ח, הפקות דפוס, הפצה ומערכות דיוור, שיתפלא על 3 שקל שנגבו פה, מיזם ציבורי שמצהיר שהוא לשם שמים, וגובה 3 שקל זה מאד הגיוני שזה מתכנס להוצאות תפעוליות, גם אם עלות הסליקה היא רק אחוז אחד מהגביה.
    תאמינו לי שבשביל להצליח לגנוב משהו לכיס במיזם מהסוג הזה, צריך להביא עשרות אלפי רשומים לתוכנית. ומי שיצליח להביא לתוכנית עשרות אלפי אנשים, מספיק מוכשר בשביל להקים עסקים ומיזמים שיביאו לו כסף בצורה רשמית בלי שאומה שלימה תסתובב ותדון על מה הוא עושה עם ה3 שקל שלהם.

נושאים מוצעים