דילוג לתוכן

הפרוייקט התחדשות עירונית בשדרות נווה יעקב - אבא אחימאיר

נדל"ן ומשכנתאות
5 3 103 3
  • חבר הציע לי לרכוש דירה בפרוייקט החדש בנווה יעקב, זה פרוייקט של התחדשות עירונית שממוקם בשד' נווה יעקב 32-28
    התנאים הם
    10% בחתימת חוזה ו־90% במפתח, ללא הצמדה למדד בכפוף לקבלת הלוואת קבלן בגובה 50% ממחיר הדירה.
    המחיר משתנה לפי הקומות וכדו' אבל זה נע בין 26 א' ל27 א' למ''ר בערך
    הצפי הוא לעוד 6 שנים מסירה
    אשמח לדעת האם משהו ממכם שמע על הפרוייקט או בירר עליו, או כל מידע אחר שיש לכם עליו.
    וכן אשמח לדעת מה הכוונה הלוואת קבלן ? ומה אני צריך לברר לפני שאני ניגש להיפגש איתם ? אני יציין שאני מתכוון לרכוש למגורים ולא להשקעה ולעבור ממקום אחר בירושלים
    תודה רבה

• @אבישי דבר ראשון שיהיה בהצלחה.
    בהחלט לרכוש דירה למגורים זה אתגר משמעותי ושיהיה בהצלחה בעזרת ה'.
    מבחינת מה שצריך לבדוק-
    הלוואת קבלן זאת הלוואה שאתם לוקחים, משכנתא, על השם שלכם והקבלן משלם את ההחזר החודשי.
    את הלוואת הקבלן לוקחים בד''כ כשהבנייה מתחילה- מסתמא עוד שנתיים בערך-
    תלו בשלב המדויק שהפרויקט אוחז.
    צריך לברר מה יהיה אם לא תוכלו לקחת את הלוואת קבלן ולא תהיו זכאים לה מה יהיה.
    האם ההלוואת קבלן עצמה צמודה למדד או לא,.

לגבי הצפי של ה 6 שנים מסירה-
    חשוב לבדוק מה הכוונה צפי, ומה ההתחייבות שלהם כלפיכם.

אם מעבר לזה אתם מעוניינים בבדיקה מעמיקה של ההצעה:
    כדאיות כלכלית, איכות היזם, בדיקה תכנונית ועוד, מוזמנים לפנות באישי לטלפון 02-6-310-301 או למייל TAZRIM@TAZRIM1000.COM

• @אבישי דבר ראשון שיהיה בהצלחה.
    בהחלט לרכוש דירה למגורים זה אתגר משמעותי ושיהיה בהצלחה בעזרת ה'.
    מבחינת מה שצריך לבדוק-
    הלוואת קבלן זאת הלוואה שאתם לוקחים, משכנתא, על השם שלכם והקבלן משלם את ההחזר החודשי.
    את הלוואת הקבלן לוקחים בד''כ כשהבנייה מתחילה- מסתמא עוד שנתיים בערך-
    תלו בשלב המדויק שהפרויקט אוחז.
    צריך לברר מה יהיה אם לא תוכלו לקחת את הלוואת קבלן ולא תהיו זכאים לה מה יהיה.
    האם ההלוואת קבלן עצמה צמודה למדד או לא,.

לגבי הצפי של ה 6 שנים מסירה-
    חשוב לבדוק מה הכוונה צפי, ומה ההתחייבות שלהם כלפיכם.

אם מעבר לזה אתם מעוניינים בבדיקה מעמיקה של ההצעה:
    כדאיות כלכלית, איכות היזם, בדיקה תכנונית ועוד, מוזמנים לפנות באישי לטלפון 02-6-310-301 או למייל TAZRIM@TAZRIM1000.COM

@מרים-הורביץ-נכסים מה הרעיון בהלוואת קבלן ? בשביל מה הקבלן צריך את זה ? ולגבי ההצמדה למדד, אין הצמדה

• @אבישי הרעיון בהלוואת קבלן שהקבלן צריך מימון לפרויקט.
    אתם משלמים סכום קטן כעת,
    ואת שאר הסכום הקבלן מקבל מהבנק מימון בזכותכם.
    הוא כבר מקבל מימון לפרויקט הזה ולא יכול לקבל עוד מימון,
    הלוואת קבלן זאת משכנתא לכל דבר,
    על השם שלכם ולפי יכולת ההחזר שלכם.
    רק את ההחזר החודשי הקבלן לוקח על השם שלו.

לגבי המדד יש עיסקה צמודה למדד או פטורה ממדד,
    והלוואת הקבלן יש לה תנאים אחרים והיא יכולה להיות צמודה למדד בלי קשר לעיסקה כולה, מניסיון, זה אחת הנקודות החשובות.

• חבר הציע לי לרכוש דירה בפרוייקט החדש בנווה יעקב, זה פרוייקט של התחדשות עירונית שממוקם בשד' נווה יעקב 32-28
    התנאים הם
    10% בחתימת חוזה ו־90% במפתח, ללא הצמדה למדד בכפוף לקבלת הלוואת קבלן בגובה 50% ממחיר הדירה.
    המחיר משתנה לפי הקומות וכדו' אבל זה נע בין 26 א' ל27 א' למ''ר בערך
    הצפי הוא לעוד 6 שנים מסירה
    אשמח לדעת האם משהו ממכם שמע על הפרוייקט או בירר עליו, או כל מידע אחר שיש לכם עליו.
    וכן אשמח לדעת מה הכוונה הלוואת קבלן ? ומה אני צריך לברר לפני שאני ניגש להיפגש איתם ? אני יציין שאני מתכוון לרכוש למגורים ולא להשקעה ולעבור ממקום אחר בירושלים
    תודה רבה

@אבישי
    כעת המצב בפרוייקט שהבניינים ריקים לגמרי, התחילו לגדר את השטח לקראת הריסה.
    לפני שבוע + היה כנס עם ראש העיר לקראת התחלת הבניה.
    זה מה שאני יודע.

נושאים מוצעים

• עצות להשכרת דירה

נדל"ן ומשכנתאות שכירות דירות להשכרה
    12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    70 צפיות
    ה
    @בסיעתא לא בקשתי מעולם ולא נראה לי מקובל בסוף יש עניין של אמון ולקיחת סיכונים בחיים כמו בכל דבר אם יש לך כזה חוסר אמון במישהו באמת אל תשכיר לו לבקש מזומן תחשוב שהוא גם צריך להאמין בך וגם להשכיב סתם כסף יש פתרונות גם כשיש בעיות פשוט תנסה יותר להשקיע בלהשכיר למשפחה נורמטיבית עם הכנסות מסודרות ואז אין סיבה שלא ישלמו. אגב חלק מהברורים אפשר לשאול בעדינות למה עוברים ולבדוק שהם לא עוברים סדרתיים אנשים שפויים ששוכרים דירה מעדיפים כמה שפחות לעבור ואפשר לבקש גם מספר טלפון של המשכיר הקודם.
  • מידע על חברת פוואר גרופ

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    290 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @user_5782 אנחנו משתדלים לחזור לכל פניה, אם לא חזרנו אליכם אשמח שתרשמו לי שאבדוק מה התקלה. תודה רבה!
  • ו.... פעם שלישית

נדל"ן ומשכנתאות משכנתאות
    14
    2 הצבעות
    14 פוסטים
    395 צפיות
    דוד משה 1ד
    @יחיאל-ח כתב: לפי התורה אסור להלוות בריבית אני לא מלווה אני לוקח שותף את הבנק ויש תמהיל לפי מה אני צריך להוריד מהשותפות שלנו .....
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    138 צפיות
    הקול השפויה
    ישא ברכה פעמיים סגרנו דרכם
  • 7 הצבעות
    563 פוסטים
    45k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @Magshimim כתב: @משכנתא-בקצב-שלך א. ההצעה שלך ממש פגז, היא מתייחסת לתקופה של 204 חודש עם בסיס (4.12)אחר לגמרי מהבסיס של @בסיעתא (3.91) אצלו ההצעה מתייחסת ל 10 שנים עם בסיס נמוך יותר. שים לב. תודה @Magshimim כתב: ב. השניה לא ממרכנתיל. כתבתי אחד מלאומי ואחד ממרכנתיל @Magshimim כתב: ג. אצל הלקוח שלי הצלחנו לעשות בנקודת שפל של ריבית לפני העידכון של יולי שהתחיל עליה שוב. בוצע ב- קלצ 4.2 יפה מאוד בהצלחה שנה טובה