דילוג לתוכן

מחפש המלצה על יועץ אפי' לא רשמי בשוק ההון במסחר עצמאי

מסחר עצמאי
17 12 1.2k 12

נושאים מוצעים

• הוראת קבע בממסחר עצמאי

מסחר עצמאי שוק ההון מסחר עצמאי
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    94 צפיות
    9988779
    @elimg כתב: לא הבנתי מה קרן ישקראלית תעזור לחישוב היחידות קרן נאמנות מחקה ישראלית נקנית בשקלים בודדים ממש (כנראה פחות מ-2) ולכן תוכל לנצל את מלוא ההו''ק @elimg כתב: וכן בקרן ישראלית הדמי ניהול גבוהים 0.03 זה ממש לא גבוה @elimg כתב: וגם אומרים שהם מעלים את זה מדי פעם לא ואם אומרים אז מה ? במדדים המובילים שיש תחרות גדולה לא ממש מעלים ואפ' יעלו ב0.4 שזה די הרבה עדיין זה לא יפחית מאטרקטיביות לעומת האינווסקו ההסבר ארוך ואת זה נשאיר להגאון @הון_כשר בכל מקרה ההגדה שסיפרו לך שצריך רק אינווסקו כבר הופרכה מזמן
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    511 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @המבקר זה לא בכזה קלות מבירור יסודי של הנושא הריבית הכי קלה הלכתית לקחת זה מהמדינה.
  • VTI לעומת VOO

הועבר מסחר עצמאי s&p 500 מסחר מסחר עצמאי השקעה בשוק ההון
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    338 צפיות
    שמש מרפאש
    @אפ_על_פי_כן כתב בVTI לעומת VOO: שלום לכולם שאלה למומחי השקעות כאן - בתיק מסחר עצמאי שלי, רציתי לרכוש ETF שעוקב אחרי S&P. (מלבד רוב התיק שהוא VT - מדד עולמי). קניתי יחידות קרן VTI של ואנגארד. (הסיבה שאני קונה קרנות אמריקאיות - בגלל אזרחותי האמריקאית) לאחרונה הבנתי שVTI הוא לא בדיוק S&P, אלא מדד כלל החברות האמריקאיות. השאלה היא כמה קריטיים ההבדלים? אם ארצה לרכוש עוד, עדיף ללכת על ה- S&P המדוייק (כלומר VOO) ? ומה הרציונל להשקיע דווקא ב- VTI או לחילופין דווקא ב- VOO. תודה מראש לעונים... לא ממליץ על VTI. זה מדד שכולל בתוכו את כלל החברות הנסחרות בארה"ב, וזה אומר שיש בו גם הרבה חברות פח.
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    2k צפיות
    חושב שאני גאוןח
    @קל-זכות לץ... צריך להבין דבר בסיסי כל אחדמונע מרגשות, וכן (לצערנו) גם בניין הכלכלי ואם לאחד יש דע מסוימת תהיה ככל שתהיה הוא יהיה הכרחי להסבחיר כמה הוא צודק השאלה היא האם זה יוצא מכלל שליטה הוי אומר שהוא יודע להגיד לאשתו זה לא נכון מה שאני אומר\עושה אבל אני חייב את זה ...
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    237 צפיות
    רחל עומסיר
    שוק ההון הישראלי מזנק - אבל מה זה אומר על ההשקעות שלנו? הבורסה לא ראתה שבוע כזה הרבה זמן: מדד ת"א 35 זינק בצורה חדה השקל ממשיך להתחזק מול המטבעות הזרים וכל זה - בצל המערכה המורכבת מול איראן התוצאה? רבים שואלים האם צריך לשנות מסלול השקעה? אולי לנצל את העליות? והתשובה שלי : דווקא עכשיו חשוב להישאר יציבים. שוק ההון בנוי מתנודות. המשקיע החכם - הוא משקיע פסיבי, זה שנשאר נאמן לאסטרטגיה שבנה מראש: מסלול המתאים לגיל לרמת הסיכון למטרות שלך שוק ההון תמיד עולה ויורד. מי שמנסה לתזמן אותו – מפסיד. מי שנצמד לאסטרטגיה – מרוויח לאורך זמן. התגובה לעליות בשוק, ממש כמו לירידות - לא צריכה להיות אימפולסיבית אלא בתבונה והתמדה. אם יש לכם אסטרטגיה - תנו לה לעבוד. אם אתם לא בטוחים שהיא מתאימה - זה הזמן לבדוק. לסיכום הזמן להשקיע- זה כשיש לך תוכנית. לא כשיש כותרת בעיתון. [image: 12327d71-f8cd-4281-ab28-0f49ae950f6a-image.png] הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: חתימה למייל .png]