דילוג לתוכן

מחפש המלצה על יועץ אפי' לא רשמי בשוק ההון במסחר עצמאי

מסחר עצמאי
17 12 1.2k 12

נושאים מוצעים

• הוראת קבע בממסחר עצמאי

מסחר עצמאי שוק ההון מסחר עצמאי
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    94 צפיות
    9988779
    @elimg כתב: לא הבנתי מה קרן ישקראלית תעזור לחישוב היחידות קרן נאמנות מחקה ישראלית נקנית בשקלים בודדים ממש (כנראה פחות מ-2) ולכן תוכל לנצל את מלוא ההו''ק @elimg כתב: וכן בקרן ישראלית הדמי ניהול גבוהים 0.03 זה ממש לא גבוה @elimg כתב: וגם אומרים שהם מעלים את זה מדי פעם לא ואם אומרים אז מה ? במדדים המובילים שיש תחרות גדולה לא ממש מעלים ואפ' יעלו ב0.4 שזה די הרבה עדיין זה לא יפחית מאטרקטיביות לעומת האינווסקו ההסבר ארוך ואת זה נשאיר להגאון @הון_כשר בכל מקרה ההגדה שסיפרו לך שצריך רק אינווסקו כבר הופרכה מזמן
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    375 צפיות
    מ
    משה-צבי said: ולקבל ריבית והצמדה ללא מס. מצד שני אם תהיינה עליות מעל 4% + אינפלציה ההפסד הוא על אחוז העליה מעבר לסך זה, תיקון חשוב מאוד לא רק את החזר המס ניתן לקבל "רק" בתום שנת המס, אלא גם הריבית וההצמדה מחושבים החל מתום שנת המס ולכן יש לשקול זאת גם. אני רוצה לעשות סיכום קצר, 1.ככל שהתיק גדול יותר (סך התיק) והרווח הריאלי של התיק לא עולה בהרבה על הרווח שהמס המחויב על רווח זה הוא בשיעור שיזוכה בנקודות הזיכוי הבסיסיות הפנויות לו לדעתי ושוב "לדעתי" כדאי לו לשקול פעולת מכירה וקניה מחדש כבר כעת. 2.ככל שהתיק קטן יותר או שהרווח גבוה בהרבה יורד הכדאיות של מהלך זה במיוחד אם גם וגם גם תיק קטן וגם רווח גדול. בכ"א כדאי לשקול הלוואה עצמית (מהכיס כמו ש @השומר נוהג ) או לקחת הלוואה חיצונית.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    360 צפיות
    א
    או מישהו יודע כמה האם וכמה הם מתגמלים את הנציגים בקהילות?
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    57
    4 הצבעות
    57 פוסטים
    4k צפיות
    טריידרט
    @ארי-הסוחר said: @טריידר בלי למידה מעמיקה וניסיון משמעותי זה זריקה אקטיבית של הכסף והבריאות לפח נכון. וגם עם למידה מעמיקה וניסיון משמעותי - זה זריקה אקטיבית של הכסף והבריאות לפח ! (במידה ואתה חדש בתחום, כלומר פחות מחמש שנים של רווח רצוף - חכה קצת ותבין...)
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    965 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה