דילוג לתוכן

מחפש המלצה על יועץ אפי' לא רשמי בשוק ההון במסחר עצמאי

מסחר עצמאי
17 12 686 12

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    48 פוסטים
    757 צפיות
    I
    גם בקרית אתא הקניון נרכש ע"י יהודי שומר תורה ומצוות [מאוד קרוב לחרדי ילדיו בחינוך חרדי] ועבר גיור מאוד גדול
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    116 צפיות
    רחל עומסיר
    שוק ההון הישראלי מזנק - אבל מה זה אומר על ההשקעות שלנו? הבורסה לא ראתה שבוע כזה הרבה זמן: מדד ת"א 35 זינק בצורה חדה השקל ממשיך להתחזק מול המטבעות הזרים וכל זה - בצל המערכה המורכבת מול איראן התוצאה? רבים שואלים האם צריך לשנות מסלול השקעה? אולי לנצל את העליות? והתשובה שלי : דווקא עכשיו חשוב להישאר יציבים. שוק ההון בנוי מתנודות. המשקיע החכם - הוא משקיע פסיבי, זה שנשאר נאמן לאסטרטגיה שבנה מראש: מסלול המתאים לגיל לרמת הסיכון למטרות שלך שוק ההון תמיד עולה ויורד. מי שמנסה לתזמן אותו – מפסיד. מי שנצמד לאסטרטגיה – מרוויח לאורך זמן. התגובה לעליות בשוק, ממש כמו לירידות - לא צריכה להיות אימפולסיבית אלא בתבונה והתמדה. אם יש לכם אסטרטגיה - תנו לה לעבוד. אם אתם לא בטוחים שהיא מתאימה - זה הזמן לבדוק. לסיכום הזמן להשקיע- זה כשיש לך תוכנית. לא כשיש כותרת בעיתון. [image: 1750759712744-12327d71-f8cd-4281-ab28-0f49ae950f6a-image.png] הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: 1750759765690-%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9C-resized.png]
  • המלצה על מינוף-אופציות או מרג'ין

מסחר עצמאי
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    172 צפיות
    עומק הסיכויע
    @בלבנון-ישגה יש הרבה צורות מינוף ובכל אחת חסרון ויתרון והמשותף ביניהם שצריך להבין אותם ואחרי שמבינים השאלה כבר נפתרת מעצמה. מאד לא מומלץ להחליט על סמך טיפים בפורומים. (גם חסר נתונים לאיזה תרחיש אתה מכין מינוף כך שגם כל טיפ לא יהיה מדויק) מקווה שתבין אותי על הצד היותר חיובי
  • מסחר עצמאי לא מאובטח - או קופת גמל מאובטחת

מסחר עצמאי
    11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    341 צפיות
    ש
    @טריידר יש המלצות למניעה של הונאה? (חוץ מלא לפתוח מודעות למייל ולמסור פרטי אשראי/חשבון בטלפון). ואם זה שייך בכלל אם אני מתחבר דרך האתר הרשמי במחשב?
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    600 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה