דילוג לתוכן

נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן
3 2 214 1
  • ישנם כמה מעלות בשוק הנדל"ן של ארה"ב:

• רף כניסה נמוך.
    • אפשרויות מימון מגוונות (לפעמים המוכר יקח את הכסף בתשלומים...)
    • 5 מיליון עסקאות בשנה, ומתוכם כמה עצלנים שימכרו 20-30% תחת מחיר שוק.
    • טפסים ובירוקרטיה הרבה יותר פשוט.
    • הממשל מעודד השקעות, ולא תוקע מיסים בכל רכישה...

מה שחשוב מאוד לדעת - שבנושא ההשקעות בארה"ב ישנם 2 סוגי משקיעים:
    א. משקיע פאסיבי - מקבל ליווי צמוד עד לרכישה בטוחה של נכס טוב, שמכניס נטו של 8% בשנה ויותר.
    ב. הרבה אנשים פותחים עסק נדלנ"י בארה"ב ומוצאים את הנישה שלהם לגדול בו. האפשרויות הן רבות ומגוונות...
    אך חשוב ללמוד אותם לעומק ולדעת שלא עושים שטויות.
    וכמובן כל אחד צריך להכיר את מקומו, ולהבין האם הוא המוכר בחנות הפיסטוקים, או בעל העסק, או המשקיע...

• ישנם כמה מעלות בשוק הנדל"ן של ארה"ב:

• רף כניסה נמוך.
    • אפשרויות מימון מגוונות (לפעמים המוכר יקח את הכסף בתשלומים...)
    • 5 מיליון עסקאות בשנה, ומתוכם כמה עצלנים שימכרו 20-30% תחת מחיר שוק.
    • טפסים ובירוקרטיה הרבה יותר פשוט.
    • הממשל מעודד השקעות, ולא תוקע מיסים בכל רכישה...

מה שחשוב מאוד לדעת - שבנושא ההשקעות בארה"ב ישנם 2 סוגי משקיעים:
    א. משקיע פאסיבי - מקבל ליווי צמוד עד לרכישה בטוחה של נכס טוב, שמכניס נטו של 8% בשנה ויותר.
    ב. הרבה אנשים פותחים עסק נדלנ"י בארה"ב ומוצאים את הנישה שלהם לגדול בו. האפשרויות הן רבות ומגוונות...
    אך חשוב ללמוד אותם לעומק ולדעת שלא עושים שטויות.
    וכמובן כל אחד צריך להכיר את מקומו, ולהבין האם הוא המוכר בחנות הפיסטוקים, או בעל העסק, או המשקיע...

@משה-חיים
    אני לא מתמצא בעניני נדל"ן לא בארץ ובודאי לא בחו"ל, אבל חשבת על עניני המס בארה"ב?
    לדוגמא, מס עיזבון שקיים בארה"ב ולא קיים בארץ, מחייב כל עזבון של נכס שנמצא בארה"ב ושייך לאדם שאינו אזרח אמריקאי במס של 35% על כל דולר מעל ל60,000$.

• @משה-חיים
    אני לא מתמצא בעניני נדל"ן לא בארץ ובודאי לא בחו"ל, אבל חשבת על עניני המס בארה"ב?
    לדוגמא, מס עיזבון שקיים בארה"ב ולא קיים בארץ, מחייב כל עזבון של נכס שנמצא בארה"ב ושייך לאדם שאינו אזרח אמריקאי במס של 35% על כל דולר מעל ל60,000$.

@סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד.
    ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ- ב-
  • מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-נדלן להשקעה ב-

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    28 צפיות
    בוטח בה'ב
    @מזומנים כתב בעדכוני משכנתאות: איך עובד המינוף בנדל"ן מתומצת? נניח יש לי 250,000 הון עצמי ו750,000 מהבנק משכנתא איפה ומתי מגיע הרווח? פשוט מאוד נניח שב250,000 היה אפשר לקנות דירה שמכניסה שכירות 1000 ש"ח בחודש ועליית מחירי הנדל"ן היא 5% בשנה אם תקנה רק בהון העצמי שלך אמנם לא תשלם ריביות אבל תקבל 12,000 בשנה מהשכירות ושערך הדירות יעלה ב5% תרויח 12,500 אם תקח משכנתא של 750,000 תקבל בשנה 48,000 בשכירות ועליית ערך של 5% תיהיה 62,500 ובנוסף יש כאן חיסכון שיורד לך מהקרן של הלוואת המשכנתא כמובן שהסכומים שכתבתי לא שייכים היו אבל זה להסביר את העיקרון של מינוף בנדל"ן בצורה בסיסית ומופשטת כמובן שיש עוד היבטים כמו יכולת להיכנס לעסקאות שוות יותר באזורי ביקוש וכו'
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    784 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • הריבית בארה״ב ירדה ב-0.25%

נדל"ן ריבית ארצות הברית
    3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    121 צפיות
    איש קישא
    @רואה-את-הנולד הוא אפילו פיטר את נגיד הבנק הקודם אחרי שלא הוריד את הריבית כי הוא "לא מקצועי"
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    639 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    382 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/