דילוג לתוכן

חוברת כלכלה של קהילת בית השם, מומלץ לקרוא!

חתונות הילדים
12 7 973 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    164 צפיות
    א
    או מישהו יודע כמה האם וכמה הם מתגמלים את הנציגים בקהילות?
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    466 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @פורום אני מכירה אותם רק מהמאגר מידע החינמי הורחב שלהם. תודה על ההארה.
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    427 צפיות
    ה
    @חלמיש-צור קראת בין השורות משהו שלא התכוונתי אליו, השורשים העמוקים בעיני נבעו מתפיסה שדירה הוא מוצר בסיסי וביטחון לחיי משפחה מה שכמובן נכון והיה אמור להיות, בתוספת שבית של תורה מצריך פחות טירדות, וסיבה שלישית פחות ידע על השקעות ומינופים נכונים להגדלת ההון. מה שהשתנה שהדבר שנכון אולי בהגיון יצא מההגיון המחירים בשמים, הידע נגיש, ולכן צריך לשקול מבט אחר של הגדלת הון ובהמשך לתת לרגש והרצון לקנות דירה שאתה גר בה מקום במציאות . כשכתבתי חסכנות לא הכוונה להיות דחוק אלא להיות מודע למציאות חייך ולבחירות שאתה מאמין בהם, ואיך זה מתכתב עם רצונות העתיד, מה שמחייב לדחות את קניית דירת חלומתיך בכמה שנים טובות מהחתונה.
  • 5 הצבעות
    2 פוסטים
    129 צפיות
    בוטח בה'ב
    @יצחק-שקל-דעת כתב בשנאת ההפסד: האחד קם עם מחשבה: ”היום אני הולך להרוויח 200 שקל.“ השני קם עם מחשבה: ”אם אני לא אצא לעבוד – אפסיד היום 200 שקל.“ רק הפתיח של הפוסט זה סיבה להיפטר מחרדת ההפסד ואימוץ שיטת המצליחנות של הנאה וסיפוק מהישגים כי בעצם העמדת כאן שני אנשים שיוצאים לעבוד אחד נהנה מעצמו ומהחיים ואחד נמצא בחרדה שאם הוא לא יעשה 1 2 3 הוא יפסיד 4 5 6
  • איך למען השם חרדים מצליחים לקנות דירות

חתונות הילדים
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    638 צפיות
    טריידרט
    @אמת-מארץ-תצמח כתב באיך למען השם חרדים מצליחים לקנות דירות: @טריידר כתב באיך למען השם חרדים מצליחים לקנות דירות: האם יש אפשרות לסכם את הפוסט הארוך בכמה משפטים AI התנדבה... כהרגלו מעוות את הפרטים, ומוסיף וממציא כיד AI הנטויה עליו...