דילוג לתוכן

הלוואה מקופת גמל במסלול S&P 500 - האם זה אפשרי ומה התנאים?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
12 6 357 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    23 פוסטים
    232 צפיות
    צ
    @חמד-בחורים בשבילך או בשביל אחרים, אם לאחרים, אותם אחרים מבינים מה זה?
  • 0 הצבעות
    37 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    אחרי שקבעו שעבודה היא חוסר ביטחון, שוק ההון זה הימורים, וחיסכון זה כפירה – הם מציעים ייעוץ "בלי אינטרסים", כדי לוודא שהמסלול שלך יניב מספיק... להחזיר את ההלוואה שהם נתנו לחתונה של הילדים שלך...
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    192 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד @דרור אני רק יודע להגיד שזו הטבה על הפרשות נוספות, זה לא קשור לפנסיה, כי זה הפרשות בגין רכיבים לא פנסיוניים. לכן זה בקופת גמל בפני עצמה. לגבי קרן השתלמות למורים וגננות, זה מוצר שמיועד לאלו שיוצאים לשנת שבתון. וזה לא מוצר עם הטבות מיוחדות [חוץ מהדמי ניהול הנמוכים]. יש בזה אריכות כאן באשכול אחר.
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    290 צפיות
    ה. שלמהה
    @רואה-את-הנולד כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: @י-סנדרס כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: אין כיסוי ביטוחי - יש רק בפנסיה אנחנו משלמים על הכיסוי הזה זה לא בחינם אפשר גם לעשות ביטוח בנפרד לא? אפשר, אך הביטוח הפנסיוני הוא הזול ביותר.