דילוג לתוכן

הלוואה מקופת גמל במסלול S&P 500 - האם זה אפשרי ומה התנאים?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
12 6 450 5

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    32 פוסטים
    448 צפיות
    רואה את הנולדר
    @יהודי-0 said: היה כאן כינוס שזכר שהיה מכתב שרבנו הגאון ר' דוב לנדו כתב, ולא זכר שבאתו השבוע היה הבהרה ביתד נאמן ביום שלישי שהדברים יצאו מהקשרם. הדוברים בכנס לא זכרו שכל גדולי ישראל אשכנזים ספרדים וחסידיים בעד השקעה בשוק ההון וההשתדלות לחתונות הילדים. הכנס הזה הוא בועה יותר גדולה מהמדד בעצמו בלי הירידה של שער הדולר. דבר אחד אני יכול לומר אתה לא השתתפת/שמעת את הכנס, ואם שמעת כמה מילים שנאמרו בכנס הוצאת דברים מהקשרם. עברת על כל המשתתפים ולא ראית אחד אפילו שנראה כמו הינשוף בפרופיל שלי? מאיפה אתה יודע?
  • מה זה? הפסדתי 800!

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות קרן השתלמות
    17
    1
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    320 צפיות
    דוד קד
    @פייבל-אשרינו לא הבנתי אתה שואל ואתה עונה ?
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    354 צפיות
    צ
    @שמיל-שמיל אני לא יכול להכפיש חברה, אבל יכול לציין שאשתי עבדה כמנהלת תיקי לקוחות ועיקר הבעיות מדיווחים כוזבים ועוד היה איתם. ברמה שכמעט פנו בתלונה למשרד האוצר. חשוב לציין שיש טעויות בכל מקום, ולכן חובה לעקוב אחרי ההפקדות.
  • 0 הצבעות
    37 פוסטים
    3k צפיות
    טריידרט
    אחרי שקבעו שעבודה היא חוסר ביטחון, שוק ההון זה הימורים, וחיסכון זה כפירה – הם מציעים ייעוץ "בלי אינטרסים", כדי לוודא שהמסלול שלך יניב מספיק... להחזיר את ההלוואה שהם נתנו לחתונה של הילדים שלך...
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    280 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד @דרור אני רק יודע להגיד שזו הטבה על הפרשות נוספות, זה לא קשור לפנסיה, כי זה הפרשות בגין רכיבים לא פנסיוניים. לכן זה בקופת גמל בפני עצמה. לגבי קרן השתלמות למורים וגננות, זה מוצר שמיועד לאלו שיוצאים לשנת שבתון. וזה לא מוצר עם הטבות מיוחדות [חוץ מהדמי ניהול הנמוכים]. יש בזה אריכות כאן באשכול אחר.