לשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק
-
אני אישית משתמש בהתקן תדלוק (דלקן)
לא הייתי עושה זאת אם לא הייתי צריך את הקבלה המרוכזת שנשלחת אונליין להוצאה מוכרת
זה רק מגביל לתחנות מסוימות כדי לקבל הנחה של 30 אג' משירות מלא
ההנחה אינה משמעותית משירות עצמי
כמו"כ אציין שבדלקן אין שירות מלא אלא ההנחה היא ממחירון שירות מלא -
חברות הדלק השונות מציעות התקני תדלוק וכרטיסים למיניהם,
מה הרווח שלהם מזה
ומה הרווח של הלקוח
האם זה באמת שוה? -
@מתתיהו אני עשיתי דלקן לא מזמן, דרך חברת "פאמפי". אני מקבל הנחה קבועה וחשבונית מרוכזת פעם בחודש וזה ממש נוח.
לגבי למה זה שווה לחברות, אני מניח שיש שם עמלות על לקוחות שבאים דרכם, ו"נעילה" לחברות מוסיימות שרק בהם אפשר לתדלק עם הדלקן ובמילא תתדלק שם יותר.
@מפתח_בינה כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
@מתתיהו אני עשיתי דלקן לא מזמן, דרך חברת "פאמפי". אני מקבל הנחה קבועה וחשבונית מרוכזת פעם בחודש וזה ממש נוח.
לגבי למה זה שווה לחברות, אני מניח שיש שם עמלות על לקוחות שבאים דרכם, ו"נעילה" לחברות מוסיימות שרק בהם אפשר לתדלק עם הדלקן ובמילא תתדלק שם יותר.
כמה עולה הדלקן?
-
כמו"כ אציין שבדלקן אין שירות מלא אלא ההנחה היא ממחירון שירות מלא@הקוד-הפיננסי כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
כמו"כ אציין שבדלקן אין שירות מלא אלא ההנחה היא ממחירון שירות מלאלפי מה שהם כותבים באתר זה אוניברסלי ומתאים לכל התחנות, האם זה לא כך בפועל?
-
כמה עולה הדלקן?
@פשוט-יהודי התקנה חד פעמית עולה 29 שח. וכל חודש יש דמי שירות של (נראה לי שעד) 8 שח רק אם תדלקת בפועל במהלך החודש.
-
@פשוט-יהודי התקנה חד פעמית עולה 29 שח. וכל חודש יש דמי שירות של (נראה לי שעד) 8 שח רק אם תדלקת בפועל במהלך החודש.
אני מצאתי בגוגל הרבה חברות, האם בדקת חברות נוספות?
ושאלה נוספת כמה הנחה הם נותנים? -
אני מצאתי בגוגל הרבה חברות, האם בדקת חברות נוספות?
ושאלה נוספת כמה הנחה הם נותנים?@פשוט-יהודי האמת שלא ממש בדקתי אחרים, גיסי בדק והמליץ לי גם.
בחודש האחרון למשל זה נתן לי הנחה של בערך 30%. -
@פשוט-יהודי האמת שלא ממש בדקתי אחרים, גיסי בדק והמליץ לי גם.
בחודש האחרון למשל זה נתן לי הנחה של בערך 30%.@מפתח_בינה כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
@פשוט-יהודי האמת שלא ממש בדקתי אחרים, גיסי בדק והמליץ לי גם.
בחודש האחרון למשל זה נתן לי הנחה של בערך 30%.30% מהמחיר הרגיל שהיית משלם בלי זה?
-
@הקוד-הפיננסי כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
כמו"כ אציין שבדלקן אין שירות מלא אלא ההנחה היא ממחירון שירות מלאלפי מה שהם כותבים באתר זה אוניברסלי ומתאים לכל התחנות, האם זה לא כך בפועל?
@פשוט-יהודי לא עשיתי סקר שוק
לי יש חברת דלקומט
@מפתח_בינה יש קומבינה פשוטה עם אחד מכרטיסי האשראי לקבל התקנה בחינם וללא עלות חודשית -
לי יש חברת דלקומט
@מפתח_בינה יש קומבינה פשוטה עם אחד מכרטיסי האשראי לקבל התקנה בחינם וללא עלות חודשית@הקוד-הפיננסי כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
לי יש חברת דלקומט
@מפתח_בינה יש קומבינה פשוטה עם אחד מכרטיסי האשראי לקבל התקנה בחינם וללא עלות חודשיתמה שלא חוקי וישר לא מתאים לכאן @מונטיפיורי
-
@הקוד-הפיננסי כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
לי יש חברת דלקומט
@מפתח_בינה יש קומבינה פשוטה עם אחד מכרטיסי האשראי לקבל התקנה בחינם וללא עלות חודשיתמה שלא חוקי וישר לא מתאים לכאן @מונטיפיורי
@פשוט-יהודי כתב בלשלם על דלק במזומן או בהתקן תדלוק:
מה שלא חוקי וישר לא מתאים לכאן @מונטיפיורי
נראה לי הגזמת
אני מבין שהצעד הבא שלך זה לבטל לחלוטין את המקצוע
שקוראים לו יעוץ מס