אתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה
- 
@תנועת-שליחות זה אתר שלכם? רציתי ליצור קשר 
- 
@תנועת-שליחות זה אתר שלכם? רציתי ליצור קשר @יוסי כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: @תנועת-שליחות זה אתר שלכם? רציתי ליצור קשר @יוסי אולי זה אתר שלך? 
- 
@יוסי זה קצת מעצבן הפרסום הלא חכם הזה 
- 
@הדוכס כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: אתר מונגש מעוצב יפה 
 נותן את המידע הראשוני לקניית דירה בפריפריהנראה שזה אתר חדש ובבניה ועדיין חסר הרבה מידע 
 מצד שני יש שם מידע מעניין ובפרט מודעות על דירות ספציפיות בכל מקום (אבל רצוי לפרט בכל מודעה על הבנין והרחוב - כמה אחוז חרדי, וכמה קרוב למוסדות, וכן טלפון של עסקן הדיור המקומי שאפשר לברר אצלו
- 
כדאי שיהיו פרטים של הנציגים בקהילות, זה החלק הכי חשוב, איך לברר על המקום 
- 
@הדוכס כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: אתר מונגש מעוצב יפה 
 נותן את המידע הראשוני לקניית דירה בפריפריהאיזה מידע? 
 אני לא מצאתי.
- 

בבית שמש מגן מפרסמים על דופלקס 5 חדרים במחיר זהה, אז למה ללכת רחוק לבית שמש? 
 אולי ב"ש ב"ש לגז"ש@שמיל-שמיל כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: בית שמש אולי צ"ל בית שאן בכל מקרה פחות משנה כמה חדרים אלא כמה מ"ר, בבית שמש 5 חדרים כמה המ"ר? 
- 
@שמיל-שמיל כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: בית שמש אולי צ"ל בית שאן בכל מקרה פחות משנה כמה חדרים אלא כמה מ"ר, בבית שמש 5 חדרים כמה המ"ר? @יוסי 
 יפה מאד!!!!
 כל הכבוד!!!
 אמנם אולי כדאי לבנות אותו עוד לפני שמעלים אותו לאויר, אבל נראה שיש לו פוטנציאל גדול!
- 
@יוסי 
 יפה מאד!!!!
 כל הכבוד!!!
 אמנם אולי כדאי לבנות אותו עוד לפני שמעלים אותו לאויר, אבל נראה שיש לו פוטנציאל גדול!@שואף-ליותר כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: @יוסי 
 יפה מאד!!!!
 כל הכבוד!!!
 אמנם אולי כדאי לבנות אותו עוד לפני שמעלים אותו לאויר, אבל נראה שיש לו פוטנציאל גדול!מנסיון אישי, 
 אפשר לבנות כזה אתר מהחל ועד כלה באמצעות AI (מקסימום להוסיף ידנית רשימת מוסדות בעפולה)
 נראה לי שקודם נראה מה התוכן של האתר לפני שניתן לו ציונים.
 (בסוף הוא אתר לצורך פרסומות אז לעולם הוא לא יהיה אמין לחלוטין)
- 
@שואף-ליותר כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: @יוסי 
 יפה מאד!!!!
 כל הכבוד!!!
 אמנם אולי כדאי לבנות אותו עוד לפני שמעלים אותו לאויר, אבל נראה שיש לו פוטנציאל גדול!מנסיון אישי, 
 אפשר לבנות כזה אתר מהחל ועד כלה באמצעות AI (מקסימום להוסיף ידנית רשימת מוסדות בעפולה)
 (בסוף הוא אתר לצורך פרסומות אז לעולם הוא לא יהיה אמין לחלוטין)@הקול-השפוי 
 צודק, אבל בן אדם בנה אתר ואין אחד שפירגן לו על זה מילה טובה!!
 אז נכון שיש לו הרבה מה לשפר, אבל גם ודאי שיש לו הרבה פוטנציאל.
 ואני ממש שמח שירוויח מזה
- 
@שואף-ליותר כתב באתר חדש ומעולה מרכז הפריפריה: @יוסי 
 יפה מאד!!!!
 כל הכבוד!!!
 (בסוף הוא אתר לצורך פרסומות אז לעולם הוא לא יהיה אמין לחלוטין)@הקול-השפוי 
 בכל מקום יש כתבות תדמית והשאר אמין המטרה שלו זה כסף מהפרסומות אבל התוכן לתת כלים למי שרוצה להכיר את הפריפריה מקרוב