דילוג לתוכן

זקוק לחוזה שכירות

נדל"ן
2 2 48 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    16 צפיות
    הקול השפויה
    מה הכללים בזה?
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    33 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    26 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    28 צפיות
    מ
    אנחנו מחפשים דירה להשכרה וראינו דירת קבלן בבניין שעבר תמ"א 38 ונוספו לו קומות. איזה דברים כדאי לדעת/לבדוק/לשאול בפגישה? יש פה למישהו נסיון בלשכור דירה ישירות מהקבלן? המתווך אומר שהוא לא מתכנן למכור את הדירה רק להשכיר.
  • 2 הצבעות
    269 פוסטים
    7k צפיות
    צ
    @אבי-ר. אני מקווה שאתה כותב את הנתונים על סמך ידיעה אישית. לא ראיתי שם פקידות חרדיות שמנסים לתפוס תורים, גם לא ראיתי תורים שהתפנו באותו יום. היה תקופה שבדקתי הרבה למצוא תור שהתפנה ולא היה כזה דבר. עד שהפעלתי פרוטקציה.