דילוג לתוכן

💰 הזדמנות הפקדה לקרן השתלמות בסוף השנה?

• לקראת סוף השנה הלועזית, אנו רואים ירידות קלות במדדים ובמקביל שער דולר נמוך יחסית.

שילוב זה יוצר חלון הזדמנויות עבור אלו שמעוניינים להגדיל את ההפקדה לקרן ההשתלמות, שכן רכישת יחידות במחירים אלו עשויה להיות כדאית.

חשוב: כל החלטה צריכה להיעשות בשיקול דעת אישי ומומלץ להתייעץ עם יועץ פיננסי.

• הירידות במדדים כפי שציינת הם קלות
    עדיין שוק ההון יחסית יקר
    גם אחרי ירידת הדולר

ולמי שמשקיע באזור נמוך מתקרת ההפקדה (20,566)
    זה לא כ"כ משנה להפקיד לפני סוף השנה

מצטרף להמלצה להתייעץ עם יועץ פיננסי😊

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    66 צפיות
    שלום996ש
    @ytzmoore כתב בפתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה: אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה? כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם. תודה רבה! האם קיבלת תשובה על השאלה כבר?
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    260 צפיות
    מ
    @צמיחה כתב בהקמת קרן השתלמות (IRA) לעצמאי: לא הבנתי את כוונתך, א"א להעביר את הפנסיה לקרן השתלמות, זה שתי מוצרים שונים. לא התכוונתי לזה, רק שהם נותנים להעביר קה"ש בסכום נמוך אם מעבירים פנסיה.
  • קרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות קרן השתלמות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    146 צפיות
    בנימין 26ב
    @הודיה כתב בקרן השתלמות: רציתי לשאול האם קיימת אפשרות להגדיל את אחוזי ההפרשה שלי (לא של המעסיק) לקרן השתלמות או להפקיד כספים אישיים נוספים לקרן מדי חודש? יש אפשרות להגדיל אך ההגדלה תהיה חייבת במס רווחי הון, כבר אפשר להפקיד בגמל להשקעה.
  • כמה להפריש לקרן הפנסיה?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    21
    1 הצבעות
    21 פוסטים
    585 צפיות
    רחל עומסיר
    @שמיל-שמיל ההמלצה לא למשוך פיצויים היא גם שאנו מקטינים את הצבירה שלנו באופן משמעותי. בגיל הפרישה נוכל לפנות למתכנן פרישה ובצורה חכמה לפטור חלק נכבד מהמס, אם תמשוך היום ותעביר לגמל להשקעה רוב הסיכויים שלא תשתמש בכסף לפנסיה אלא לחתונות ילדים.
  • 1 הצבעות
    7 פוסטים
    197 צפיות
    רחל עומסיר
    @משקיע-צעיר בת כמה היא? עדיין לא הגיעה לגיל פרישה? ניתן לקבל החזר במצבי מסכנות : הוצאות רפואיות- של המבוטח או קרובו (ההוצאות גבוהות ממחצית ההכנסות של העמית וקרובו- ביחד) נכות צמיתה בדרגה של 75% או יותר לעמית או קרובו צבירה נמוכה מ-8000 ש"ח בכל הקופות בגיל 67- אם סך הצבירות בכל הקופות נמוך מ-104140