הבהרה היסטורית ממרן הגר"ד לנדו שליט"א נגד המסלפים את דבריו בנושא 'השתדלות'
-
@משקיע-זהיר-מידי הבעיה הגדולה של האתר ההוא זה לא רק רמת ההשקפה אלא כמעט כל מידע , סקופ או כתבה ממומן ע"י בעל אינטרס כלשהו אך כמובן זה לא אומר שהמידע לגבי נושא זה לא מדויק אך כנראה גם על זה שילם מישהו...
-
מהעלון הנ"ל

נראה שלאחר ההבהרה גם הכותב הבין שהוא צריך להבהיר את דבריו. -
מהעלון הנ"ל

נראה שלאחר ההבהרה גם הכותב הבין שהוא צריך להבהיר את דבריו.@הקול-השפוי הבהרה חדשה מהשבוע?
-
מהעלון הנ"ל

נראה שלאחר ההבהרה גם הכותב הבין שהוא צריך להבהיר את דבריו.@הקול-השפוי כתב בהבהרה היסטורית ממרן הגר"ד לנדו שליט"א נגד המסלפים את דבריו בנושא 'השתדלות':
מהעלון הנ"ל

נראה שלאחר ההבהרה גם הכותב הבין שהוא צריך להבהיר את דבריו.אפשר את העלון כולו?
-
@הקול-השפוי כתב בהבהרה היסטורית ממרן הגר"ד לנדו שליט"א נגד המסלפים את דבריו בנושא 'השתדלות':
מהעלון הנ"ל

נראה שלאחר ההבהרה גם הכותב הבין שהוא צריך להבהיר את דבריו.אפשר את העלון כולו?
-
@הקול-השפוי הבהרה חדשה מהשבוע?
@חכם-הדור כן
-
@השומר חזו"א אמונה ובטחון פ"ג אות ל

השאלה אחת היא, האם לילדים שלך אתה תחנך לאור הגישה הביקורתית כלפי רבנים, או שתחנך אותם לד"א לרבנים.
הפניה שלי היא לאנשים ברי דעת שמבינים שהחינוך של עצמם ושל הדורות הבאים בנוי על ד"א לרבנים, אז בבקשה!! גם אם בלב יש בקורת על חכם פלוני או אלמוני, אנא נשמור על שיח של ד"א וכבוד לת"ח. -

השאלה אחת היא, האם לילדים שלך אתה תחנך לאור הגישה הביקורתית כלפי רבנים, או שתחנך אותם לד"א לרבנים.
הפניה שלי היא לאנשים ברי דעת שמבינים שהחינוך של עצמם ושל הדורות הבאים בנוי על ד"א לרבנים, אז בבקשה!! גם אם בלב יש בקורת על חכם פלוני או אלמוני, אנא נשמור על שיח של ד"א וכבוד לת"ח.@המבקר אתה קורא אותי לא נכון לא שאלתי חלילה על גאון ישראל ר' דב שליט"א אלא על אותו קרוב משפחה אינני יודע אם מה ששמעתי נכון אבל אם כן זה כמו שרופא ימליץ לך על תרופה שהוא מקבל אחוזים מהחברה בשביל המלצותיו. כמו כן אתה מבין שההכחשה שנכתבה ביתד שבוע שעבר מבהירה שכך אוכך מה שאותו אחד פירסם זה עיוות דעת תורתו של מרן גם אם זה היה אצלו בשוגג.
-

הפניה שלי היא לאנשים ברי דעת שמבינים שהחינוך של עצמם ושל הדורות הבאים בנוי על ד"א לרבנים, אז בבקשה!! גם אם בלב יש בקורת על חכם פלוני או אלמוני, אנא נשמור על שיח של ד"א וכבוד לת"ח. -
@המבקר בנוסף הייתי מבקש לא להתנשא בציטוטים כנראה שכחת את המשך דברי החזו"א שהשוחד הוא גזירה אומנם אבל הוא קיים בנגיעה קלה של שוחד כמובא בגמרא על כמה קדושי עליון.
-
@השומר לא הבנתי למה ציטוט מדברי החזו"א זו התנשאות.
אבל לא הבנתי אותך בכלל, אתה באמת חושב שאם לא מדובר ב'גאון ישראל' אז אפשר לכתוב מה שרוצים ?
ואני חוזר על מה שכבר כתבתי, קשה לצפות מבנ"א שגם בלבו יכבד ת"ח בתכלית, אבל לפחות לא לדבר כך בפומבי על רבנים.@המבקר אני מקבל את דבריך שצריך יותר לעדן את הדברים אבל לגבי עצם העניין כשאדם מציג דברים אם יש לו אינטרס נסתר והוא ת"ח איך לדעתך צריך להתיחס לזה?
אגב אני באמת מצפה להזמת השמועה ואם לפחות אחד(אפילו שזה יהיה אנונמי ובהתאם רמת האמינות) יכחיש לי אמחוק את הטענה בראשית הדיון . -
@הקול-השפוי כתב בהבהרה היסטורית ממרן הגר"ד לנדו שליט"א נגד המסלפים את דבריו בנושא 'השתדלות':
במאמר הראשון של הרב עקיבא סובל?
אני חשבתי שמדובר בהרב יעקב לנדו אחיינו של הגרד"ל