דילוג לתוכן

פינוי בינוי בירושלים - הכרעת גדולי ישראל

נדל"ן
20 9 441 8

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    אודה ולא אבוש הרב הנ"ל שדנתי על כוונותיו הוא מרבני ההכשר של גלאט הון וככל הנראה לא קשור לניהול של אושר בכבוד ולכן אין לו אינטרס בדבר חלילה. הוטעתי ואני מתנצל בפניו ובני ביתו.
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    317 צפיות
    ה
    @אפ_על_פי_כן אם זה ממש התחלתי וחשוב לך לגור בדירה שלך הייתי מתעלם אם אתה צריך לעבור דירה כמובן אפשר לקנות דירה נוספת לאיפה שתרצה לעבור אבל כמובן צריך שזה ממש ישתלם וגם כסף לזה וגם נראה לי שאתה מעדיף פחות השקעה בנדלן כמובן הכל תלוי במקום והתנאים עצה קטנה בכל אופן אפילו שהפרטים לא מוכרים אם אין דחיפות לעבור ותחלת חתימות שכנים ובחירת יזם הם בטווח הדחיפות לזה כן הייתי מחכה זה יעשה את המקפצה הראשונית הרצינית.
  • ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן נדלן בנקים ריבית כלכלה
    53
    2 הצבעות
    53 פוסטים
    515 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @מבין-עניין כתב בריבית בנק ישראל וריבית הפריים: נגיד לקחת עכשיו מל"צ (4.6) כדי לתפוס את הריבית היחסית נמוכה, עוד חודשיים הריבית יכולה לרדת בחצי אחוז ואופס אתה בריבית נמוכה יותר נכון לכן יש שיקולים לכל מקרה בפני עצמו. ואגב, רק אעדכן אותך שלא לוקחים היום מל"צ 4.6 זה נקרא ברוב המקרים יקר המלצי"ם היום מתומחרים בפחות מ-4.5% ובכל מקרה צריך לבדוק מה התוספת מעל העוגן מול מה המינוס בפריים שיוכלו לקבל. @מבין-עניין כתב בריבית בנק ישראל וריבית הפריים: אגב... מתי הפעם האחרונה שבדקת את הביטוחים שלך? את החיובים בכרטיסי האשראי? את העמלות שלך בבנק? את התיק הפנסיוני שלך? אני אישית בודק כל חודש. ומנסה כמה שיותר לדרבן את סביבתי לבדוק כל דבר כזה. לגבי משכנתא לא חובה לבדוק כל שנה כן חובה לבדוק כל שלש ארבע שנים. @מבין-עניין כתב בריבית בנק ישראל וריבית הפריים: אבל קצת ענוה לא תזיק. משתדל. רק לעמת ג'ימיני מול מציאות בשטח קצת לא קשור.. @מבין-עניין כתב בריבית בנק ישראל וריבית הפריים: אנחנו לא חלוקים בכלל!!!! בהחלט גוט שאבעס אסאך הצלחה
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    367 צפיות
    מ
    @משהמשה @משהמשה כתב בהצעת חוק: מענקים לרכישת דירה ראשונה בירושלים: ועוד יותר כואב ששר שמתפטר ובוודאי ראה מתפקידו כשר כמה דברים שדרושים תיקון, ובמקום להעלות דברים רציניים כהצעות חוק. הוא מניף דגל של משהו שהוא מאוד מאמין בו, והציבור שבחר בו מאוד רוצה אותו הוא הוא בדיוווווק העניין לצערינו...
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    308 צפיות
    ש
    @מנסה-להבין כתב בהנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !: מישהו יודע מתי זה הולך להתחדש? אם בכלל ???