דילוג לתוכן

שגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט

חתונות הילדים
44 20 277 10
  • @פיסטוק כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט:

אלא אם שער הדולר גבוה במיוחד, אז אפשר לשקול לגדר.
    הוא הדגיש שוב ושוב שלגדר עכשיו זה הפסד בטוח.

ועל שני אלו אני חולק מכל וכל,, וטענתו שניתן להרוויח מהקרולציה בין הסנופי ולבין שער הדולר,
    והוא בפירוש אמר שזה טוב להשקיע בקרן של מיטב מנוטרל מט"ח **ברמת העיקרון (**כשיש נפילות), וכמו"כ שמעתי מאחד שנפגש איתו.
    עכשיו אם היה טוען שכדאי לקנות אופציות מן הצד, הרי שזה לא כלכלי אבל ניחא, אבל להמליץ להשקיע במניות מגודרות
    זה מראה בעיקר על חוסר הבנה בשוק ההון של המציע הנ"ל.
    (אגב את הטענות ע"כ שמעתי גם מהרבה מבינים בשוק ההון)

• לאן פני הAI והמדדים בארה"ב ?

• א. גם בשוק הנדל"ן יש סיכון להפסדים, תשאלו את מי שהשקיע בבאר שבע לפני עשור בשכונות מסוימות, -ויש רבים, [מספיק לדוגמא שתעבור רפורמה רצינית ברגולציה של התכנון והבניה ותגרום להכפלת מספר הדירות הנבנות מדי שנה ולהוזלת מחירי הבניה, והופ! הלך העסק.]

ב. אכן יש חשש גדול בהשקעות שוק ההון מעסקנים ויועצים למיניהם שעלולים בחלקם לעשות טעויות או שחיתויות ולהפסיד ממון רב לציבור, צריך לבדוק כל דבר בשבע עיניים וטוב שיש עסקנים שאינם מגיעים מהתחום כמו @עו-ד-נתן-רוזנבלט שיכולים לעורר ולהתריע על כך.

ג. בתוכנית של @יוסף-מינצברג לא פורסמו פרטים רבים ומהותיים עדיין, כך שעל סמך מה שפורסם בלבד קשה להעביר ביקורת ספציפית או לא, מענין אם הביקורת מגיעה באופן כללי או על סמך ידיעות ברורות יותר וחששות מדברים מסוימים שאולי אפילו לא ידועים לציבור הרחב.

@אס-אנד-פי כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט:

א. גם בשוק הנדל"ן יש סיכון להפסדים, תשאלו את מי שהשקיע בבאר שבע לפני עשור בשכונות מסוימות, -ויש רבים, [מספיק לדוגמא שתעבור רפורמה רצינית ברגולציה של התכנון והבניה ותגרום להכפלת מספר הדירות הנבנות מדי שנה ולהוזלת מחירי הבניה, והופ! הלך העסק.]

גם מי שעשה עיסקה גרועה בבאר שבע, והיה בקשר עם אנשי מקצוע היה לו מספיק זמן לברוח משם לפני ההפסד
    מי שלא מתייעץ עם אנשי מקצוע בנדלן באמת יכול ליפול.
    אבל תשים לב שנדלן לא מוגדר בשום צורה השקעה בסיכון גבוה.
    ואילו השקעה פסיבית בסגנון משיאים מוגדרת על ידי "אהרן זלץ" כהשקעה בסיכון גבוה שלא מתאימה לכל העמלי תורה.
    לא הייתי כותב כך מעצמי אבל כך הוא טוען...

כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט:

3643ac04-1325-4cd3-90f8-07c71fc59936-image.png

• @משהמשה
    אני נמנע כבר כמה חודשים מלענות לטענות שאתה מתבל בהם אמוציות אבל נמאס לי כבר.

@משהמשה כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט:

ולדעתי הערצה כל כך גדולה לאדם כל שהוא שאינו גדול בתורה
    יכולה לגרום לבעיות גם אם עכשיו לא רואים אותם.

אתה מוחה בשם בעיות שאף אחד עדיין לא רואה אותם אבל בטוח יהיו...
    חוץ מזה אם כבר על הדור הצעיר והטיפש אתה חרד ממרום גילך עדיף שתמחה על הערצה לביבי: יותר הערצה יותר מעריצים יותר שנים ופחות "גדול בתורה"
    תעשה טובה תעלה רמה !!
    ואם אתה שואל אז לא זה "לא איום"..

@איש-קיש כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט:

אני נמנע כבר כמה חודשים מלענות לטענות שאתה מתבל בהם אמוציות אבל נמאס לי כבר.

@הקול-השפוי כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט:

צר לי שהגענו לכאן אבל אתה קצת עובר גבולות.

קחו עיצה ידידותית:
    יש משתמשים בפורום שאני יודע מראש שהפוסט שלהם לא יוסיף לי אז אני עובר לפוסט הבא. ,
    מה שאתם לא אוהבים אתם ממש לא חייבים לקרוא....

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    328 צפיות
    ה
    @אפ_על_פי_כן מעולה!!!
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    79 צפיות
    יצחק שקל דעתי
    הכול התחיל בפקק אחד, רגיל לגמרי. כולם עומדים, מתקדמים מטר וחוזרים לעמוד. ואז פתאום אחד זז הצידה, נכנס לסמטה צדדית , ופתאום נעלם. תוך דקה הוא עקף את כולם. דרושים מובילים – מי שמוכן לא להסתפק בזרם, למצוא דרכים חדשות, ולקבוע את הקצב שלו. חשבתי על זה הרבה אחרי. יש אנשים כאלה – מובילים. לא מחכים שיזיזו אותם, לא מסתפקים בזרם. פשוט מחפשים דרך אחרת. בעולם הכלכלי זה נראה אחרת, אבל העיקרון זהה. יש את מי שמחכה למשכורת, ויש את מי שמתכנן מה יעשה איתה. יש את מי שמתלונן על יוקר המחיה, ויש את מי ששואל איך אפשר להגדיל הכנסה. המוביל לא בהכרח חכם יותר, הוא פשוט לא נגרר. הוא זה שקם בבוקר ואומר: הפעם אני קובע את הקצב. ואז קורה קסם קטן גם אם הדרך עוד לא ברורה, הוא פתאום רואה הזדמנויות שאחרים מפספסים. קורס השקעות, מיזם קטן, אפילו רעיון לחיסכון פשוט בבית. אבל הנגרר? הוא אומר ”אף אחד לא מצליח,“ אין מה לעשות,“ וממשיך בדיוק באותו מסלול פקוק. וזה לא רק בכסף.זה בתפיסה. מוביל קובע את הטון גם אם העולם סביבו מאחר להבין. מי שמוביל — מגדיר את הכיוון . מי שנגרר — פשוט מתרגל לעמוד במקום . תשאל את עצמך: האם אני נוסע, או רק נוסע אחרי? דרוש מוביל – מה אנחנו מחפשים: יוזמה: לא להסתפק במה שיש, למצוא דרכים חדשות. חשיבה עצמאית: לקבוע את הקצב ולא להישאר בזרם. ראיית הזדמנויות: להבחין במה שאחרים מפספסים. פעולה: להוציא רעיונות, חיסכון או מיזם לפועל. אמונה בעצמך: לדעת שאתה יכול ולהתחיל להתקדם עכשיו. אם אתה רוצה להיות חלק מהמובילים – חייג אליך או אליי ותתחיל להתקדם. כי אתה יכול.
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    758 צפיות
    ש
    @צופה-ומביט צודק! דיברתי איתם עכשיו (כל הכבוד על הזמינות) וזה באמת 0.6 ויש עוד אופציה להוזלה בהמשך, מחילה שהתעקשתי על השגיאה.
  • 4 הצבעות
    19 פוסטים
    959 צפיות
    שמש מרפאש
    @בן-עליה כתב בלא להשבר בירידות!!!: ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי 0 ב בן עליה ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי לא מאמין שהסולידית המליצה לגדר. בכל אופן אין לזה שום הגיון.
  • 5 הצבעות
    59 פוסטים
    3k צפיות
    צ
    @אבי-ה-נערה תסתכל שם בלשונית החזקות שם כתוב באיזה דברים זה מושקע, גם Sַַ&P500, גם נאסד"ק 100, גם ת"א 90, ת"א 125, אופציות על ת"א 35.