דילוג לתוכן

התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן
1 1 9
  • חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש.
    גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז).
    משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך.
    משהו יכול לייעץ מה כדאי?

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    2 פוסטים
    330 צפיות
    י
    מדובר בחברה רקורד חברה אחראית ומנוסה בתחום הנדלן זה קבוצת רכישה שמנוהלת ע"י עו"ד שפטלר שהוא העו"ד מאוד חזק בתחום ומנהל מספר קבוצות כמו שדה דוב, האחים גינדי , קבוצת חגג' המטרה של החברה להביא את האותו קונספט שנמצא בציבור הכללי דהיינו קבוצות רכישה ברמה גבוהה ללא חירטוטים וסיבובים מיותרים של שינו תב"ע וכו' אלא קניית מגרש הוצאת היתרים וביצוע של בניה.....
  • 1 הצבעות
    16 פוסטים
    352 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אפ_על_פי_כן בדיוק כמו ש@מבין-עניין ו@השומר רשמו זה מאוד משתנה ותלוי בביקושים והרבה פעמים גם במתווכים. יצא לי לראות 2 דירות באיזור חיפהןהקריות, לדוגמא, אחת- יש תהליך מעשי בעירייה אחרי בחירצ יזם וחתימות שכנים ועדיין אין עליית מחיר כלל, ודירה ברחוב סמוך- נמכרה במחיר יקר בהרבה בשל האיזור עם הפינוי בינוי.... לפעמים בשביל להעלות את הערך מספיק לשלם כמה אלפי שקלים לשלט מרשים עם שם היזם.... אבל באמת תלוי בהרבה גורמים, השלבים, התמורה הצפויה במטרים, השווי שלה, שיתוף הפעולה של היזם והעירייה, שכנים מתנגדים/ איזור של משקיעים, רמת הביקוש וההיצע, ברכישה- המטרה שלכם- פליפ קצר וודאי בזמן קצר או אורך רוח לרכוש ולהמתין? במכירה- אתם הולכים לרכוש נכס יקר יותר או זול יותר- כי אם אתם הולכים להגדיל משמעותית את שווי הנכס, אם תהיה עליית ערך היא עלולה למחוק לכם את פוטנציאל הרווח.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    588 צפיות
    פ
    @התותח-זה-אני כתב בהתייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש: @סתם-אחד בנתיים ירדתי מהדירה הזאת אבל בכללי זה בערך 70 מ"ר לכל אחד לא כולל חניה מחסן גג ומרפסות עלות הבניה היא בערך 400 אל"ש עשית בשכל
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    149 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • קבוצת רכישה של הרב נתן רוזנבלט בירוחם

הועבר נדל"ן פתרונות דיור
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    953 צפיות
    מ
    @מזומנים עו"ד הרב נתן רוזנבלט צור קשר