דילוג לתוכן

מידע פשוט על השקעה בנדל"ן

נדל"ן ומשכנתאות
8 5 59 5
  • יש לי דירה בשווי בערך של מליון שבע מאות ש"ח, כרגע יש לי משכנתא על הדירה כשלוש מאות אלף ש"ח, חשבתי להוציא משכנתא על הדירה שלי כיום שתשמש לי הון עצמי לדירה נוספת ואותה להשכיר, ובמחיר של השכירות לכסות את העלויות של שתי המשכנתאות, כך יוצא שאני לא מביא שקל מהבית ויש לי דירה נוספת, האם פספסתי משהו כי למה לא כולם עושים את זה?!
    גם אם אני יצטרך להוסיף עוד 1000-1500 ש"ח בחודש זה עדיין נראה לי השקעה מאוד משתלמת.
    אם מישהו יכול להחכים אותי בנושא הפשוט הזה, כמובן שלפני שאני יעשה צעד כזה אני יתייעץ עם אנשי נדל"ן שמכירים אותי וכו', אבל לפני תחילת כל המחשבות יש לי תחושה של משהו שהתפספס לי.||יש לי השקעה גם דרך קרן השתלמות, למי שיזעק למה אני לא חושב על זה...||

• אתה לא מפספס שום דבר וזה מצוין שחשבת על זה לבד אבל זה רעיון שעושים אותו הרבה אנשים כמה נקודות לעזרה
    א. מן הסתם תצטרך יותר מ1500 להוסיף על שתי המשכנתאות ב. תמחזר את הראשונה ביחד עם התוספת שלא יכביד עליך בחודשי ג. ההלואה תקח ל"שיפוץ" כך שתוכל עד 75% ד.כמובן תקנה בשום שכל דירה שתקדם אותך ולא סתם להחזיק שתי דירות כגון איזור מתפתח, התחדשות עירונית וכדומה ה. מעל הכל חובה להתיעץ אם איש (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות...) נדל"ן מובהק שמכיר השקעות טובות עם המלצות של אנשים שהתקדמו בחיים בעקבות עצותיו ולא מוכר חלומות בשביל רווחים לא מהלקוחות שלו. ו. הכי חשוב לפני ואחרי הכל להתפלל למי שהעושר שלו.בהצלחה.

• אתה לא מפספס שום דבר וזה מצוין שחשבת על זה לבד אבל זה רעיון שעושים אותו הרבה אנשים כמה נקודות לעזרה
    א. מן הסתם תצטרך יותר מ1500 להוסיף על שתי המשכנתאות ב. תמחזר את הראשונה ביחד עם התוספת שלא יכביד עליך בחודשי ג. ההלואה תקח ל"שיפוץ" כך שתוכל עד 75% ד.כמובן תקנה בשום שכל דירה שתקדם אותך ולא סתם להחזיק שתי דירות כגון איזור מתפתח, התחדשות עירונית וכדומה ה. מעל הכל חובה להתיעץ אם איש (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות...) נדל"ן מובהק שמכיר השקעות טובות עם המלצות של אנשים שהתקדמו בחיים בעקבות עצותיו ולא מוכר חלומות בשביל רווחים לא מהלקוחות שלו. ו. הכי חשוב לפני ואחרי הכל להתפלל למי שהעושר שלו.בהצלחה.

@השומר
    כתבת מצויין,
    יותר נוח אם תחלק את זה ליותר שורות.

• כולם עושים את זה כבר הרבה שנים
    עכשיו יש טוענים שבהשקעה לטווח ארוך בסנופי מכניס יותר

• כולם עושים את זה כבר הרבה שנים
    עכשיו יש טוענים שבהשקעה לטווח ארוך בסנופי מכניס יותר

@צדיק-יסוד-עולם השקעות בנדלן בצורה חכמה ומתוחכמת מניב הרבה יותר משוק ההון אלא מה זה לא מתאים לכולם משלל סיבות לכן כל אחד צריך להתיעץ ולבחון את הדברים.
    בכל ההשואות בין נדל"ן לשוק ההון עושים הקבלה בין נדל"ן טיפש ופאסיבי למדדים רחבים באופן פאסיבי הנקודה שזה לא נכון להשוות כך כי כל השקעה זה די אן אי אחר.(בא נקצין אף אחד לא ישווה בין להשקיע בעסק שלך כסף לשוק ההון)

• מה פירוש צורה חכמה ומתוחכמת?
    לקנות ולמכור כל שנתיים?
    מדובר על מה שיעץ פותח השרשור לקנות עוד דירה מהדירה הקיימת והשכירות תכסה המשכנתא עד עת דודים, ובא לציון גואל

• מה פירוש צורה חכמה ומתוחכמת?
    לקנות ולמכור כל שנתיים?
    מדובר על מה שיעץ פותח השרשור לקנות עוד דירה מהדירה הקיימת והשכירות תכסה המשכנתא עד עת דודים, ובא לציון גואל

@צדיק-יסוד-עולם לא, פליפים זה לא מתכון לצבירת הון הכוונה איפה לקנות מבחינת התפתחות השבחה של האזור השבחה משפטית של הנכס ולפעמים השבחת שיפוץ, כמו כן תכנון מיסוי נכון ומעל הכל לדעת איך למנף ולהשיג מימון בכל דירה נוספת שקונים.

• @אבינדב-הכהן אכן הרבה לקוחות עושים את זה.
    על הנייר אמור להספיק 1000-1500 ש''ח לחודש.
    למעשה-
    בכל השקעה שהיא
    צריך לפחות 2000 ש''ח בחודש.

אם רוצים לרכוש השקעה 'חכמה' עם פוטנציאל ממשי להתקדמות,
    צריך להשקיע יותר כסף בחודש.

ככל שיש לכם יותר זמן עד נישואי הילדים-
    אתם יכולים לרכוש השקעה גם פשוטה כי זמן בנדל''ן לאורך זמן משמעותי מאוד.

כחלק מהבדיקה של הנתונים האישיים שלכם,
    צריך גם לבדוק אילו נזקים ועלויות נלוות יש לכם מרכישת דירה שניה.

נושאים מוצעים