דילוג לתוכן

עוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.

הועבר פרנסה
8 6 45 6
  • פתחתי בטעות עוסק פטור והתבקשתי להגיש הצהרת הון. עברתי בלחיצת כפתור ל עוסק זעיר אבל רשות המיסים מתעקשת שאי אפשר לבטל את הבקשה להצהרת הון כי היא יצאה לפני שהפכתי לעוסק זעיר.
    מישהו יודע למי אפשר לפנות עם 'היגיון בריא' שיבטלו את זה?

• על פי החוק,
    רשות המיסים לא התחייבו שעוסק זעיר לא יצטרך להגיש הצהרת הון אלא רק שתבוטל הבקשה האוטומטית להצרהת הון,
    אך תנסה לפנות למבקר פנים ברשות המסים
    בדרך כלל הוא יעיל מאד.

• פתחתי בטעות עוסק פטור והתבקשתי להגיש הצהרת הון. עברתי בלחיצת כפתור ל עוסק זעיר אבל רשות המיסים מתעקשת שאי אפשר לבטל את הבקשה להצהרת הון כי היא יצאה לפני שהפכתי לעוסק זעיר.

@מבין-עניין
    מעניין לעניין
    איך הופכים עוסק פטור לזעיר ומה התנאים לזה?
    תודה

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-מסחר עצמאי
  • @מבין-עניין
    מעניין לעניין
    איך הופכים עוסק פטור לזעיר ומה התנאים לזה?
    תודה

@אבירם לא זוכר בדיוק אבל אין לזה תנאים. זו בחירה שלך. תעשה חיפוש בגוגל או בGPT. זה בלחיצת כפתור

• לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון
    איך משנים הגדרת תיק לזעיר אפשר כל שנה עד סוף שנה נראה לי שיש אפשרות לבקש ברשות המיסים ודאי אפשר ברשות המיסים בפניות

• לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון
    איך משנים הגדרת תיק לזעיר אפשר כל שנה עד סוף שנה נראה לי שיש אפשרות לבקש ברשות המיסים ודאי אפשר ברשות המיסים בפניות

@YM98745 כתב בעוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.:

לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון

ביקשת להפוך לזעיר וממילא ביטלו או שביקשת להפוך לזעיר ובאותה בקשה ביקשת שיבטלו?

@מבין-עניין כתב בעוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.:

פתחתי בטעות עוסק פטור והתבקשתי להגיש הצהרת הון. עברתי בלחיצת כפתור ל עוסק זעיר אבל רשות המיסים מתעקשת שאי אפשר לבטל את הבקשה להצהרת הון כי היא יצאה לפני שהפכתי לעוסק זעיר.

אל תשכח שאת הבקשה להמנע מהצהרת הון צריך לעשות בצורה מושכלת

@YM98745 כתב בעוסק זעיר - ביטול בקשת הצהרת הון בעוסק פטור שהפך לעוסק זעיר.:

לי היה הפוך הייתי עוסק פטור וביקשו ממני הצהרות הון "וכתבתי להם מכתב שהיה לי קצת הכנסות ושממילא אני רוצה לעבור לעוסק זעיר והם ביטלו את הדרישה להצהרות הון

למה הפוך?
    על זה אני אני מדבר

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    48 צפיות
    Y
    לא הצלחתי להבין התלבטות בין איזה שתי דברים אבל אני רוצה להסביר קצת יש שתי הקלות בעוסק זעיר 1 30% מההכנסות נחשבים להוצאות שזה הגורם שלא צריך מייצג עם רישיון (אבל אם אתה מסתבך תסתדר לבד גם בתשלום לא מכיר מי שיעזור לך) וגם הצורה לדווח יותר קל מי שלא שולט בהכנסות שלו לדוגמה מי שעובד רק עם פרויקטים גדולים והוא לא יכול לקחת פחות עבודות ואין לו הוצאות ודאי כדאי לו להיות זעיר (אם הוא זכאי למענק עבודה אם אין 2 דירות אם יש 2 דירות לא כדאי לו להיות פטור לאשה שיש לה דמי לידה ) מי שיכול לשלוט בעסק שלו לא צריך להיות זעיר המייצג לוקח אותו מחיר כי התשלום הוא על האחריות והוא לא יכול להעסיק עובדים עוד משהו שזעיר יש לו פטור מהצהרות הון לשנתיים אבל בהנחה בארנונה יש עיריות שלא מורידים את השלושים אחוז מי ששולט בהכנסות שלו יש רווח 1 הצהרות הון וסיכון בארנונה (להיות בלי מייצג לא הכנסתי בסיכום עקב הפסוק ולפני עור לא תתן מכשול ויראת מאלקיך אני ה)
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    179 צפיות
    בנימין 26ב
    הבנתי שיתכן שיהיה סנכרון אם קיים אותו בנק מתפעל, לדוג' בהראל ובמגדל הבנק המתפעל שלהם זה בנק לאומי, יתכן ויהיה סנכרון ביניהם. במיטב לדוג' הבנק המתפעל זה מזרחי טפחות.
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    745 צפיות
    פרנסה משמיםפ
    פשטת לי הכל ,תודה ענקית!!! אם היתה כזאת אפשרות הייתי מצביע לך על זה כמו שהצביעו לך על ''נהניתם-תצבעו''...
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    303 צפיות
    הקול השפויה
    @שבתי-בבית-ה כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": @הקול-השפוי כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": מדובר בשוק המגלגל מאות מיליונים בשנה וכולו בשחור, נראה לי מה שחריג זה ההתעלמות שהיתה עד היום, לא האכיפה. גם אם יש דברים לא טובים באנ"ש, לא צריך 'למרקר' את החרדים. לא דנתי אם טוב או לא טוב, אני חושב שאין מה לבוא בטענות על רשות המיסים על האכיפה הזאת.
  • בקשה לשינוי סוג תיק ל"בעל עסק זעיר"

הועבר פרנסה
    15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    548 צפיות
    ד
    בעיניי הנקודה המשמעותית היא אנשים שמרוויחים מלדווח פחות הוצאות: נשים בתקופת הפוריות, אנשים שיש להם יותר הוצאות (עסקים שמוכרים מוצרים, או עסקים בשנים של השקעות מרובות- בניית אתר, והוצאות נוספות שיכולות להקטין את הנטו). ולמי שקצת סקפטי לגבי טוב ליבה של המדינה, יכול להיות שכדאי לבדוק עם רו"ח מקצועי, אם זה אכן לטובתו לעבור. חשוב לציין כי יש תקופת צינון (לא התעמקתי, אז אין לי את הפרטים המדויקים, לי אישית זה פחות רלוונטי)