תשלום מופרז לחברת החשמל
-
@מבין-עניין כתב בתשלום מופרז לחברת החשמל:
כשאתה יוצא לכמה ימים, תוריד את המפסק ותבדוק אם המספרים במונה עלו
כמובן זה רלונטי רק אם המקרר\מקפיא ריק.
-
ניסיתי הכול ואני לא רואה שהמונה עולה בזמן הזה
אבל זה ממש מוזר לי איך יכול להיות שיש לי בבית רק מקרר מ' כביסה וכירה חשמלית אחת [אפי הבולר לא עובד כאת כי הוא תקול]
והמחיר כל חודש בסביבות 1000 שקל וחברת חשמל דוחים אותי כל הזמן שאפשר להתלונן רק בווצאפ אני לא יודע מה לעשות ואיפה להתלונן אם משהו יודע מה לעשות אשמח לעזרה
@איצ-ה-דז-אלובסקי
@קובי-טורנהיים -
@דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?
יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה
- אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
- אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
- אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103
-
@דוד-ק אתה מקבל חשבון מחברת חשמל או מאחד הספקים האחרים?
יש כמה אפשריות לחוסר התאמה בקריאה המונה
- אולי יש בלבול בין המונה שלך למונה של אחד השכנים - לכן יש לוודא שהמספר מונה שמופיע בחשבון תואם למונה שמונה את הדירה שלך
- אולי יש משהו (למשל עמדת טעינה) שמחוברת לקו שלך לפני הלוח שלך - לכן המליצו לך להוריד את הראשי ולבדוק האם המונה סופר בזמן הזה (כך גם תוכל לוודא שמונה מסוים מחובר לדירה שלך)
- אולי יש תקלה במונה - ניתן לפנות לחברת חשמל שיבצעו בדיקה ראה כאן לפי מה שכתוב שם ניתן להתקשר למוקד 103
@moshe39
1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
2 לא אין לי רכב
3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי -
@moshe39
1 לא מה שאני יודע אולי הבילבול זה בקבלן ששיך לי מונה אחר שאת זה אני לא יכול לבדוק
2 לא אין לי רכב
3 לא ראית אבל אולי [איך בודקים]
4 איך בודקים את זה המס' מונה רשום גם על המונה ולא רק על החשבונית
5 בדקתי ולא ראיתי אבל לא בדקתי להרבה זמן אני חושב עכשיו אולי לבדוק לשבוע שלם כי אני לא יכול לדעת מתי הוא משתמש [לדוגמא מתי הוא מטעין את הרכב]
6 ניסיתי והם אומרים שאפשר רק בווצאפ שב"ה אין לי