דילוג לתוכן

האם להשקיע בריאל האיראני???

שוק ההון והשקעות
11 9 464 8

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    27 פוסטים
    979 צפיות
    ר
    @לחכמים-לחם אם אתה בא לעשות לה פסיכולוגיזציה יש טענות יותר משכנעות, אבל באופן כללי אני לא חושב שאכפת מישהו למה היא שינתה את דעתה אלא האם היא צודקת, לא משנה מי אמר אלא מה אמר (וזה סוגיא דכתובות ח: כידוע).
  • כסף על הרצפה

שוק ההון והשקעות נדלן השקעות פסכולוגיה
    2
    6 הצבעות
    2 פוסטים
    154 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @שמעון-יוחאי-חסן כהמשך לכסף על הרצפה--- מצרף את נתוני בנק ישראל שפורסמו בימים האחרונים [מאתר SPONSER] ג"כ בהקשר זה: נתוני בנק ישראל לחודש פברואר 2026 חושפים כי הציבור הישראלי מחזיק כ-225 מיליארד שקל בחשבונות העו"ש סכום אדיר שרובו אינו נושא ריבית כלל למרות סביבת הריבית הגבוהה בעוד שהפקדה בפיקדונות לטווח של חצי שנה עד שנה יכולה להניב ריבית ממוצעת של 3.88%, הריבית על פיקדונות יומיים נמוכה משמעותית ועומדת על 1.25% בלבד
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    195 צפיות
    צ
    @יאיר-אלדרק אין כ"כ הבדל בין הקרנות, תעיין בקובץ המצ"ב ותבחר לך קרן. הדרכה לקניית קרן כספית בבנק הפועלים.pdf
  • האם אני המשקיע הנכון

הועבר שוק ההון והשקעות
    27
    7 הצבעות
    27 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @ניסן-עציוני תוכל לשתף באיזה 3 מדדים ? וכן אשמח לקבל הסבר על מסלול עוקב מדדי מניות
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר