דילוג לתוכן

יעוץ וטיפול רגשי באשקלון - המרחב לנפש - הרב שנהב עסיס

• שלום וברכה, שמי שנהב עסיס ואני מטפל רגשי ויועץ זוגי - רב משיב בעניני זוגיות ונפש ב"קו ההלכה הספרדי" ובבית ההוראה ליציבות נפשית" של הרב אייל אונגר.
    אני מעניק תהליכי ליווי רגשי לגברים ונוער ויעוץ זוגי לזוגות נשואים.
    בנוסף אשתי מטפלת רגשית בילדים באמצעות אומניות, משחק ובעלי חיים.
    תוכלי לקרוא תכנים שלי (יש שם חוברות הדרכה בחינם) באתר שלנו - https://mscenter.net/
    אם אתם מכירים מי שזקוק ליעוץ רגשי/זוגי, יותר אם אשמח אם תפנו אלי.
    בנוסף אני מעניק יעוץ ללא עלות דרך המייל למי שמעוניין - abvc1152@gmail.com
    תודה רבה וכל טוב.

נושאים מוצעים

• 6 הצבעות
    1 פוסטים
    73 צפיות
    ד
    מה החוב שלנו באמת אומר עלינו? רמז: הרבה פחות ממה שחושבים. אנשים נלחצים מהמספר של החוב — אבל המספר כמעט לא משנה. הדבר החשוב באמת הוא היחס בין החוב לבין ההכנסה שלנו. אותו חוב בדיוק יכול להיות קליל עבור אדם אחד וכבד מאוד עבור אחר. בדיוק ככה הבנק מסתכל על משכנתא: לא רק כמה הדירה עולה, אלא האם היחס מאפשר לעמוד בהחזרים גם כשהחיים זזים. וזה נכון בכל מקום: במשקי בית, בעסקים ואפילו במדינות. הבעיה היא לא החוב — אלא כשאין מספיק הכנסה שתישען עליו. וזה מה שהופך משפחות בישראל לרגישות יותר לשינויים בריבית וליוקר המחיה. בסוף, יחס החוב הוא לא שיפוט. הוא פשוט מראה שמספר לנו את האמת על המצב שלנו. וכדאי שכל אחד ישאל: לא כמה אני חייב — אלא האם זה מתאים למה שאני מרוויח. לכן בתור התחלה כל משפחה צריך לבדוק מהו היחס בין החוב [משכנתא, הלוואות[בנקים,בני משפחה,גמ"ח] לבין כלל ההכנסות של המשפחה אם היחס בין החוב להכנסות הוא בסביבות 40 % זה אומר שאתם מאוזנים והלוואות שלקחתם הם ברמה סבירה.
  • כמה שאלות על קבלות לעסק

מסחר עצמאי מסחר עצמאי יעוץ
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    277 צפיות
    ב
    יש משהו שניסה אתר מסוים ויכול להמליץ עליו? ועוד שאלה אפשר להוציא כל אתר כמה קבלות או שזה יוצר בעיה בדיווח (השאלה לידיעה כי לי אין נפק"מ אני צריך פחות 10 לחודש) תודה
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    254 צפיות
    מ
    @אבי-ר. קראתי את דבריך הנחמדים. לדעתי, המעלה הגדולה מכל המעלות - זה כאשר האבא מוצא את הדרך להיטיב לעצמו ולהימנע מהתחייבות מופרזת שאין לו איך להשיג, מתוך הלחץ שבהצעות השידוכים. על כן, אם 'שטיק' כזה של קניית דירה בעסקת 15% נעשית בצורה מחושבת ומושכלת (כן - עם תשלום מלא לאיש מקצוע שידע איך לגשת לזה מכל ההיבטים!) - אני אומר שההורים שחסכו 300 אל"ש שאין להם - זו מצווה גדולה יותר מאשר אפשרות של הבת לקנות את דירת החלומות במקום החלומי עם משכנתא חלומית... (ואם מישהו מתווכח עם הנקודה הזאת - אעשה בל"נ מאמץ למחיקת התגובה שלו:))
  • 7 הצבעות
    6 פוסטים
    241 צפיות
    חופש כלכליח
    @נחמן-רוזנבלום לא עבד?
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    841 צפיות
    ש
    @סומכוס אָמַר רַבִּי יוֹחָנָן: מִי שֶׁהִנִּיחַ לוֹ אָבִיו מָעוֹת הַרְבֵּה, וְרוֹצֶה לְאַבְּדָן… וְיִשְׂכֹּר פּוֹעֲלִים וְאַל יֵשֵׁב עִמָּהֶם. זה נכון גם על מפקח בניה גם הוא צריך לדעת שיש מישהו שבודק אותו