למה בגדי נשים כל כך יקרים?
-
מחג לחג בממוצע מחירי בגדי נשים עולים ב50 ש"ח יותר
האם יש סיבה אמיתית למחירים האלו?
זה נראה שחסר תחרות בשוק, השאלה היא, למה? -
זה נראה שחסר תחרות בשוק, השאלה היא, למה?@הקול-השפוי נראה לי אותו סיפור של הפאות יש מספיק ביקוש למחיר יקר שמרגיש לנשים יוקרה, וכך גם מי שמחפשת פחות יקר יש עוגן שגורם לו עדיין להיות מחיר יקר יחסית בכל השוק.
-
זה נראה שחסר תחרות בשוק, השאלה היא, למה?@הקול-השפוי זה עצוב אבל כמה חנויות יכולות להחליט איך המודה היום ומי שלא תקנה שם גם אם בעיניה זה יפה היא לא תהיה בחברה שחושבת שזה יפה
ובגדי נשים זה עסק שתמיד יצטרכו אותו בכמויות ובלי גבול (בשונה מחנויות של חליפות שלא נמכר כזה הרבה) ולכן כמו שהזכיר הקודם (@השומר ) יש תמיד ביקוש לדברים האלה
פשוט מדהים לראות את החנויות בגדים היקרות בערבי חגים שזה נראה חלוקה של 'עונג שבת ויו"ט' במחירים של 800 ו1000 לבגד שלובשים אותו כמה חודשים במקרה הטוב, אז למה שיורידו מחירים?? -
@חופש-כלכלי א. אתה בטוח שנמכרים אלפיים בכל שנה, ב.זה ממותג כמשהו למעוטי יכולת ג.כמה אלפים זה עדיין מעט ביחס לכמה שנמכר בכללי, וביחס לשכבה שחושבת שהיא שווה יותר כשהיא משלמת 20 אלף ומעלה על פאה.
-
בפאות עוד רואים שיש כאלו שמנסים להתחרות ולהציע זול יותר,
לכאורה זה לא מוריד את השוק הכללי, (אולי בלי זה היה יותר גרוע) כי בסוף כנראה האיכות שלהם פחות במידת מה.
אבל בבגדי נשים נראה שגם זה לא קיים.
מה גם שבבגדים לכאורה היה אמור להיות הרבה יותר קל לייצר משהו טוב וזול, ביחס למורכבות של פאה.זה נכון שיש כאלו שישלמו את המחיר הגבוה בכל מקרה העיקר לקנות מותג
אבל יש כל כך הרבה שלא, ואין להם פתרון אמיתי. -
בפאות עוד רואים שיש כאלו שמנסים להתחרות ולהציע זול יותר,
לכאורה זה לא מוריד את השוק הכללי, (אולי בלי זה היה יותר גרוע) כי בסוף כנראה האיכות שלהם פחות במידת מה.
אבל בבגדי נשים נראה שגם זה לא קיים.
מה גם שבבגדים לכאורה היה אמור להיות הרבה יותר קל לייצר משהו טוב וזול, ביחס למורכבות של פאה.זה נכון שיש כאלו שישלמו את המחיר הגבוה בכל מקרה העיקר לקנות מותג
אבל יש כל כך הרבה שלא, ואין להם פתרון אמיתי.@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
-
@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
אני אברך כולל ופחות בעניין...
השאלה שלי היא איך זה לא קרה עד היום
לא חסרים אנשים בעלי יוזמה -
לא חסרים אנשים בעלי יוזמה@הקול-השפוי אשריך לדעתי אולי בגלל שזה תחום של נשים גבר חרדי יותר מורכב להיכנס להבנת התחום מה הולך וכו... באמת המצב קטסטרופה כאילו לא חסר יוקר המחיה הטבעי.
-
@הקול-השפוי אשריך לדעתי אולי בגלל שזה תחום של נשים גבר חרדי יותר מורכב להיכנס להבנת התחום מה הולך וכו... באמת המצב קטסטרופה כאילו לא חסר יוקר המחיה הטבעי.
@הקול-השפוי אשריך לדעתי אולי בגלל שזה תחום של נשים גבר חרדי יותר מורכב להיכנס להבנת התחום מה הולך וכו... באמת המצב קטסטרופה כאילו לא חסר יוקר המחיה הטבעי.
לא חסר נשים שיכולות לעסוק בזה
ו(כמעט) לכל גבר חרדי יש אישה -
לא חסרים אנשים בעלי יוזמה@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
לא חסרים אנשים בעלי יוזמהאתה משקיע בשוק ההון
ובעלי החנויות משקיעים בשוק הבגדים
הם רואים את שורת הרווח וזה התוצאה
לצערינו
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות