דילוג לתוכן

מחפש יועץ משכנתא זול

נדל"ן ומשכנתאות
21 9 556 10
  • @קטנטנציק
    @חיסכון-לחתונה

לא יודע למה.. מרגיש שהשיח עבר להיות אלים..
    תתקנו אותי אם אני טועה.

הועלתה שאלה מקצועית, האם לסוג עיסקה של דירה חליפית שווה לקחת יועץ או לעשות לבד.
    השואל הוסיף עוד פרט: הוא מתכוון לפרוע בעוד 3 שנים, פרט שלדעתו מהווה סיבה לוותר על היועץ..
    מה שכמובן טעות פטאלית, כי סך ההיוון מתייחס דווקא לזמן שלא שילמת.. - כמובן, בתנאי שהריבית במשק תרד, אבל ברור שזה דווקא סיבה כן להיעזר ביועץ.

לא דובר על עיסקאות אחרות, וגם לא נשאל איזה יועץ לקחת, אלא האם לקחת.

ובנקודה הזאת אני חושב שכולנו מסכימים שללא רקע לא כדאי לעשות את הדברים לבד, זה יכל להוביל להפסדים, כי בסוף ייעוץ משכנתא זה לא רק שאלה של תימחור ריבית, אלא בנייה נכונה של לוח תשלומים ופירעונם.

@Magshimim
    הוא בדיוק אשר דיברתי.
    בנוגע ל20/80 הבאתי רק דוגמא שלא תמיד מה שמצפים לעשות אחרי זמן מסוים באמת אפשר לעשות.
    בכל אופן בהצלחה

נושאים מוצעים

• מחפש מתווך

נדל"ן ומשכנתאות נדלן שותף לעסקה דירה להשכיר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    116 צפיות
    י
    מחפש מתווך אמין שמבין בפתח תקווה
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    182 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    256 צפיות
    אבי ר.א
    באופן כללי אתה צודק בדבריך. @BRISKER כתב במשכנתא מסובסדת ממשרד הבינוי והשיכון – הטבה אמיתית או אשליה יקרה?: בשנים האחרונות המדד בישראל עלה סביב 3%–4% בשנה (ובשנים מסוימות אף יותר). לא מסתכלים בזה לפי השנים האחרונות שספציפית היה בהם קורונה ומלחמה, אלא לאורך השנים שהממוצע הוא מתחת ל2% אינפלציה בשנה, וכך גם הציפיות לשנים הקרובות. (אם לא יקרה עוד משהו לא צפוי) @BRISKER כתב במשכנתא מסובסדת ממשרד הבינוי והשיכון – הטבה אמיתית או אשליה יקרה?: כיום ניתן לקחת מסלולים לא צמודים בריבית קבועה של כ־5.5%–5.7%: כמו שכבר תיקנו אותך. ולמעשה כמו שכתב @משכנתא-בקצב-שלך ההמלצה בד"כ היא לקחת מזה סכום נמוך, כך שאין השפעה רצינית מהאינפלציה, ויש מקרים שכן כדאי לשקול לקחת מזה סכומים גדולים יותר.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    171 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    789 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל