דילוג לתוכן

שורת משכנתא לא שלי בחשבון. מפריע ללקיחת משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 11 1
  • אני משלם מהחשבון שלי משכנתא של מישהו אחר. מניח שאוכל גם להוכיח את זה. האם שורת החוב הזה תפריע לי להכנסות בבקשת משכנתא?
    הסוד- השכירות של הדירה הזו גם נכנסת לחשבון שלי. אבל את זה לא חייבים לגלות לבנק. תמיד אפשר לומר שזו הכנסה אחרת. השאלה אם הבנק יעשה את הלומדעס שזה קשור?

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    12 פוסטים
    345 צפיות
    י
    בהרבה מקרים לקוחות שדברו על ריביות זולות, מתברר לבסוף שהבנק בקושי אישר להם משכנתא ולכן הריביות יקרות, ברור שהמחויבות של יועץ להביא את הריביות הטובות , אבל צריך להכיר את כל התמונה, ויועץ בעל מקצוע יודע להתאים משכנתא לכל לקוח, לפי יכולתו לפעמים רואים דו"ח יתרות של לקוח עם ריביות גרועות או פריסה של הרבה שנים , ושואלים אותו, תגיד מי היועץ שעשה לך את המשכנתא, וזו שאלה טיפשית כי אולי לא יכלו לאשר לו רק בריביות האלו כי היחס החזר שלו היה גבוה וכו', ואולי הלקוח לא יכל לעמוד בהחזרים כשלקח את המשכנתא, לכן א"א להכליל וכל ענין לגופו , וכל משכנתא זו סוגיא בפני עצמה, וכמו שכבר כתבו לעיל, שריביות זה חלק מהמכלול קחו דוגמה, אברך שזכה במחיר למשתכן , רוצה משכנתא , ולא כ"כ מעניין אותו הריביות כי רוצה את העיסקה, כמובן שצריך להביא לו את המקסימום, אבל הנידון הוא לא הריביות
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    201 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • הורדת הריבית - מתי נראה בחשבון הבנק

נדל"ן ומשכנתאות 1111
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    128 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @מאיר-כ עניתי לך באשכול הייעודי https://forum.benakel.org/topic/701/עדכוני-משכנתאות/38
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    421 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • 6 הצבעות
    15 פוסטים
    701 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @בית-שמש כתב בירידת עוגנים צפויה: מתי זה קרה? בימים האחרונים? בתחילת החודש הלועזי כל בנק ביום אחר בין 2-11 לחודש ובטפחות ב-26 לחודש הקודם