דילוג לתוכן

מידע פשוט על השקעה בנדל"ן

נדל"ן ומשכנתאות
8 5 59 5
  • יש לי דירה בשווי בערך של מליון שבע מאות ש"ח, כרגע יש לי משכנתא על הדירה כשלוש מאות אלף ש"ח, חשבתי להוציא משכנתא על הדירה שלי כיום שתשמש לי הון עצמי לדירה נוספת ואותה להשכיר, ובמחיר של השכירות לכסות את העלויות של שתי המשכנתאות, כך יוצא שאני לא מביא שקל מהבית ויש לי דירה נוספת, האם פספסתי משהו כי למה לא כולם עושים את זה?!
    גם אם אני יצטרך להוסיף עוד 1000-1500 ש"ח בחודש זה עדיין נראה לי השקעה מאוד משתלמת.
    אם מישהו יכול להחכים אותי בנושא הפשוט הזה, כמובן שלפני שאני יעשה צעד כזה אני יתייעץ עם אנשי נדל"ן שמכירים אותי וכו', אבל לפני תחילת כל המחשבות יש לי תחושה של משהו שהתפספס לי.||יש לי השקעה גם דרך קרן השתלמות, למי שיזעק למה אני לא חושב על זה...||

• אתה לא מפספס שום דבר וזה מצוין שחשבת על זה לבד אבל זה רעיון שעושים אותו הרבה אנשים כמה נקודות לעזרה
    א. מן הסתם תצטרך יותר מ1500 להוסיף על שתי המשכנתאות ב. תמחזר את הראשונה ביחד עם התוספת שלא יכביד עליך בחודשי ג. ההלואה תקח ל"שיפוץ" כך שתוכל עד 75% ד.כמובן תקנה בשום שכל דירה שתקדם אותך ולא סתם להחזיק שתי דירות כגון איזור מתפתח, התחדשות עירונית וכדומה ה. מעל הכל חובה להתיעץ אם איש (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות...) נדל"ן מובהק שמכיר השקעות טובות עם המלצות של אנשים שהתקדמו בחיים בעקבות עצותיו ולא מוכר חלומות בשביל רווחים לא מהלקוחות שלו. ו. הכי חשוב לפני ואחרי הכל להתפלל למי שהעושר שלו.בהצלחה.

• אתה לא מפספס שום דבר וזה מצוין שחשבת על זה לבד אבל זה רעיון שעושים אותו הרבה אנשים כמה נקודות לעזרה
    א. מן הסתם תצטרך יותר מ1500 להוסיף על שתי המשכנתאות ב. תמחזר את הראשונה ביחד עם התוספת שלא יכביד עליך בחודשי ג. ההלואה תקח ל"שיפוץ" כך שתוכל עד 75% ד.כמובן תקנה בשום שכל דירה שתקדם אותך ולא סתם להחזיק שתי דירות כגון איזור מתפתח, התחדשות עירונית וכדומה ה. מעל הכל חובה להתיעץ אם איש (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות...) נדל"ן מובהק שמכיר השקעות טובות עם המלצות של אנשים שהתקדמו בחיים בעקבות עצותיו ולא מוכר חלומות בשביל רווחים לא מהלקוחות שלו. ו. הכי חשוב לפני ואחרי הכל להתפלל למי שהעושר שלו.בהצלחה.

@השומר
    כתבת מצויין,
    יותר נוח אם תחלק את זה ליותר שורות.

• כולם עושים את זה כבר הרבה שנים
    עכשיו יש טוענים שבהשקעה לטווח ארוך בסנופי מכניס יותר

• כולם עושים את זה כבר הרבה שנים
    עכשיו יש טוענים שבהשקעה לטווח ארוך בסנופי מכניס יותר

@צדיק-יסוד-עולם השקעות בנדלן בצורה חכמה ומתוחכמת מניב הרבה יותר משוק ההון אלא מה זה לא מתאים לכולם משלל סיבות לכן כל אחד צריך להתיעץ ולבחון את הדברים.
    בכל ההשואות בין נדל"ן לשוק ההון עושים הקבלה בין נדל"ן טיפש ופאסיבי למדדים רחבים באופן פאסיבי הנקודה שזה לא נכון להשוות כך כי כל השקעה זה די אן אי אחר.(בא נקצין אף אחד לא ישווה בין להשקיע בעסק שלך כסף לשוק ההון)

• מה פירוש צורה חכמה ומתוחכמת?
    לקנות ולמכור כל שנתיים?
    מדובר על מה שיעץ פותח השרשור לקנות עוד דירה מהדירה הקיימת והשכירות תכסה המשכנתא עד עת דודים, ובא לציון גואל

• מה פירוש צורה חכמה ומתוחכמת?
    לקנות ולמכור כל שנתיים?
    מדובר על מה שיעץ פותח השרשור לקנות עוד דירה מהדירה הקיימת והשכירות תכסה המשכנתא עד עת דודים, ובא לציון גואל

@צדיק-יסוד-עולם לא, פליפים זה לא מתכון לצבירת הון הכוונה איפה לקנות מבחינת התפתחות השבחה של האזור השבחה משפטית של הנכס ולפעמים השבחת שיפוץ, כמו כן תכנון מיסוי נכון ומעל הכל לדעת איך למנף ולהשיג מימון בכל דירה נוספת שקונים.

• @אבינדב-הכהן אכן הרבה לקוחות עושים את זה.
    על הנייר אמור להספיק 1000-1500 ש''ח לחודש.
    למעשה-
    בכל השקעה שהיא
    צריך לפחות 2000 ש''ח בחודש.

אם רוצים לרכוש השקעה 'חכמה' עם פוטנציאל ממשי להתקדמות,
    צריך להשקיע יותר כסף בחודש.

ככל שיש לכם יותר זמן עד נישואי הילדים-
    אתם יכולים לרכוש השקעה גם פשוטה כי זמן בנדל''ן לאורך זמן משמעותי מאוד.

כחלק מהבדיקה של הנתונים האישיים שלכם,
    צריך גם לבדוק אילו נזקים ועלויות נלוות יש לכם מרכישת דירה שניה.

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    לא מבין מה הבעיה לומר 'שיווק'? זה לא מילה גסה.. יש פה אנשים שעובדים כבר כמה וכמה שנים על פרוייקט חסד (ואין לי כוח שיתחילו פה ויכוח האם זה חסד וכד', רק מציין שיש לדוג' ארגון בשם 'יד שרה' או 'עזר מציון' שמי שפתח אותם לא חשב ביזנס.. אז כן, זה חסד וכל מי שמכיר את האנשים מבין על מה מדובר, מותר לעשות חסד גם בדיור) הכי טבעי בעולם שמי שעובד על פרוייקט ומגייס הלואות של 100 מליון שקל מנדיבי עם, ירצה שבסוף יגורו שם. לא הגיוני? אז כן, הוא משווק והוא אמנם לדעתי לא עשה את זה בצורה הכי חכמה, אבל זוהי דעתי. המציאות בינתיים מוכיחה את ההצלחה ולא כמה חברה על סטרואידים בכל פורום חרדי קיים שיושבים כל היום על מפות גוגל ובודקים כמה חריש קרובה לכל נקודה ביקום. פליז, אם כבר מדברים על שיווק, האסטרטגייה הנוכחית של כל החרישאים המשווקים למיניהם לא הוכיחה מספיק את עצמה, אולי תשנו כיוון? תפסיקו בכל מקום שמישהו מזכיר את השורש 'דירה' לטחוב את חריש? אני ספציפית באמת מאמין בחריש ובפוטנציאל שלה, האמת חשבתי עליה ברצינות, אבל כל האלה פשוט גורמים לסלידה והרחקה מקווה שהובן סליחה מראש על הנימה התקיפה (ח"ו לא אישי כלפי אף אחד, וודאי לא פה) תודה
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    230 צפיות
    אבי ר.א
    @סמארט-הון הציפיות לאינפלציה מהמקורות השונים
  • השקעה בצימר כהשקעה

נדל"ן ומשכנתאות יעוץ
    17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    522 צפיות
    מ
    @טריידר כתב בהשקעה בצימר כהשקעה: הוא מדבר על משהו חרדי-היימיש בלבד (פרסום בתחנות אוטובוס בק"ס). בחורף ממש לא בטוח שמישהו יבוא באמצע שבוע כלל, וגם בסופ"ש לא בטוח שתשכיר כל השבתות. בטבריה אין הרבה צימרים לציבור החרדי בניגוד לצפת, רוב התיירות בטבריה היא לציבור הכללי, ובעתות שלום גם לתיירים שבאים לע"ז באזור הכנרת. ציבור חרדי לא ימלא צימר באמצע השבוע בחלקים גדולים מהשנה. ואם מבחינה הלכתית יש אפשרות, כדאי לשקול את זה. @user_5782 כתב בהשקעה בצימר כהשקעה: מה צריך חברה אם אתה יכול למצוא בחורה בת 15 אם חברת ניהול נשמע משהו יקר וגדול עליך יש אפשרות שלישית. הייתי בדירת נופש של חברת צימרים בטבריה, איש התחזוקה שלהם הוא חרדי תושב טבריה, במודעה אחת בשטיבלך או בעיתון מקומי יתכן ותמצא כמה שהם עובדים בזה בצימרים של חברות גדולות או צימרים מושקעים של אנשים פרטיים, ולכן הם מקצועיים בתחום וזמינים ומכירים את כל בעלי המקצוע הנדרשים. ויעשו לך עבודה מהצד במחיר שיותר זול מחברה, ויותר תרגיש איתם היימיש. אפשרות נוספת לעשות שותפות חלקית עם אברך מקומי, שאתה מביא את רוב הכסף, הוא מביא קצת ואחראי על כל התפעול. אתה לומד בשקט ומרוויח - אבל חובה לקחת יעוץ מקצועי איך לעשות את זה. @user_5782 כתב בהשקעה בצימר כהשקעה: אשמח לשמוע עוד דעות יש עוד שאלות אישיות שצריך לדון בהם בשקלול של כל הנתונים: האם אתה חברהמ'ן גם בלמעיישה, או רק עם ראש יצירתי, האם יש לך ניסיון למשל ארגון קמפ בישיבה, אשתך הייתה רכזת חברתית בסמינר, האם כוונתך להשאר רק בלימוד, וזה ממש ממש מהצד, או שזה צעד קטן לכיוון עולם המייעשה. לאותם השאלות בדיוק אפשר לתת תשובות שונות בתכלית לפי השואל... אם אתה ראש גדול באמת, יכול להיות שכדאי לעשות את זה יחד עם חבר - צימר פשוט או צימר יקר מידי פחות מושכר. צימר מושקע + ג'קוזי וכו' ולא יקר מידי, מושכר הרבה. השותפות בעסקים נולדה הרבה לפני הטאבו המשותף.... אבל זה עניין באמת ליעוץ עסקי.
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן ומשכנתאות
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    489 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה